אולי די להשמיע

willo1

New member
אולי די להשמיע

את השירים של הקדם אירוויזיון ברדיו?? נראה אותם משמיעים את יהודה באותה תדירות

T a u r u s

New member
זה הטקסטים של פוליקר...

אם הם היו חסרי כל גוון חברתי-פוליטי כמו של שלמה ארצי, הם היו מושמעים ללא הפסקה... גם הדור הצעיר היה מכיר אותם... (אנחנו דיי יוצאים מהכלל)

פוליקר

New member
תאמין לי שאני עוד מאמין

אותו דבר אמרו על אהוד בנאי שהוא של בוגרים יותר והנה הוא זכה זמר השנה ותמלילן וגם דיסק... הבעיה שכולם חושבים שכל השירים שלו זה שירי דיכאון: או שירי שואה או שירים יווניים... ושהוא מוציא דיסק אז חורשים על שירים שלו כי כולם אוהבים אותו, הבעייה באמת שאחרי כמה זמן שוכחים...

T a u r u s

New member
עזוב, לא צריך פופולריות זולה

לא מדובר פה על בריטני ספירס... השיפוט במסגרת 'זמר השנה' וכו' היה של מקצוענים, זה הכל...

פוליקר

New member
זה לא קשור

שיווק זה הכרחי, וזו עובדה שיש בעיה ושכולם משייכים את יהודה ל"שירי שואה"... יש לו מלא שירים מהממים ומשמחים, אנשים ובייחוד צעירים צריכים לשמוע את זה. גם שלום חנוך הוותיק זכה לפני שנתיים בשיר השנה על :אהבת נעוריי"... אל תחשוב שאנחנו כל כך מיוחדים- פוליקר הוא פופולארי ואגב את בנאי לא רק דירגו מקצוענים.... מלא צעירים מתים עליו...

willo1

New member
שיווק- אכם נקודה כואבת

זה משהו שכדאי ליהודה קצת לקחת לתשומת ליבו. אולי לא שיווק גרנדיוזי אבל משהו בהחלט כדאי. אני לא חושבת שזה יזיק. ובטח שיקל עלינו

T a u r u s

New member
כי אהוד בנאי עוד צעיר יחסית לפוליקר

ולשלום חנוך... פשוט אי אפשר לשווק מוזיקה טובה למי שלא קולט אותה! נכון שאי אפשר לשווק פוליקר-בנאי-חנוך למי ששומע ספירס-גולן-וואטאבר?

Koala Girl

New member
לא מדויק../images/Emo12.gif

אני שומעת ג'ניפר לופז ויהודה פוליקר ביחד
טוב אני מוזרה..

willo1

New member
אני אגיד לכם בדיוק מה הבעיה

אנשים לא יודעים להעריך. זה הכל. הכי קל זה ללכת אחרי כולם ולשמוע מאיה בוסקילה. עם כל הכבוד למאיה בוסקילה- ויש כבוד, לא תמיד יש לשירים שלה משמעות. ולא רק היא. יש הרבה אמנים שלשירים שלהם.. מה לעשות, אין הרבה משמעות. תראו לי שיר אחד של יהודה בלי משמעות ותוכן אמיתי.

Aviation Addict

New member
השירים של פוליקר גורמים לך לחשוב

וזה לא בדיוק מה שכולם אוהבים לעשות.

T a u r u s

New member
שירים תמיד גורמים לחשוב

אם כי רבים הם השירים שגורמים לי לחשוב: "What Da Fuck??"

T a u r u s

New member
"לעיניך הכחולות" נחשב? ../images/Emo3.gif

בקטעים האינסטרומנטלים של פוליקר יש יותר משמעות מאשר בכל השירים של אייל גולן...

willo1

New member
ספר לי על זה

"את אוהבת את יהודה פוליקר? אבל הוא זקן! " " מי שומע היום פוליקר?" "אל תגידי יהודה פוליקר לידי כשאנחנו ליד אנשים"- זה אגב, משפט של חברה שלי
זה היה אירוע משעשע ( רק שהיא לא חושבת ככה. כי שניה אחרי שהיא אמרה את המשפט הזה אמרתי בקול גדול- למה לא להגיד?? יהודה פוליקר הוא זמר ענק!"

למעלה