אולי האתר כבר התפרסם כאן בעבר אני ראיתי אותו היום והוא פשוט ט-מ-ט-ם אותי איזה דברים מטריפים!
A anisa04 New member 12/10/06 #1 אולי האתר כבר התפרסם כאן בעבר אני ראיתי אותו היום והוא פשוט ט-מ-ט-ם אותי איזה דברים מטריפים!
א אור224 New member 12/10/06 #2 האתר נפלא../images/Emo180.gifהועלה בעבר אך למי שלא מכירה אותו בהחלט שווה לטייל בו . תודה רבההההרבהההההההה
האתר נפלא../images/Emo180.gifהועלה בעבר אך למי שלא מכירה אותו בהחלט שווה לטייל בו . תודה רבההההרבהההההההה
א אור224 New member 12/10/06 #3 מצרפת אתר מקסים../images/Emo180.gifמגוון בע'ח חלקם מלובדים במחט,חלקם תפורים- אתר משגעעעע.
ח חמוסי היחידה New member 12/10/06 #6 איזה אתרים מהממים - אור224 לא להאמין שאלה עבודות ליבוד במיוחד הצעיפים. איך עושים אותם?
א אור224 New member 12/10/06 #7 אלו הם ליבודים במחט. נערכות כאן סדנאות לליבוד במחט. תעכבי אחרי הפרסומים,כאן בפורום לסדנאות ליבוד במחט ונשמח לראות אותך. יש סדנה בקרוב אך יש כבר רשימה סגורה ומלאה, אך תהיינה בהחלט עוד סדנאות.
אלו הם ליבודים במחט. נערכות כאן סדנאות לליבוד במחט. תעכבי אחרי הפרסומים,כאן בפורום לסדנאות ליבוד במחט ונשמח לראות אותך. יש סדנה בקרוב אך יש כבר רשימה סגורה ומלאה, אך תהיינה בהחלט עוד סדנאות.
ה הרבנית קוקיה New member 13/10/06 #10 תודה, נשמרו במועדפים, עכשיו צריך רק עוד גלגול, כדי להכין את הכללללללללללללללללללל