(אולי) הופעה של ג'קו

(אולי) הופעה של ג'קו

היי כולן :) אני ממש מקווה שאני לא טועה כאן, ביום העצמאות כנראה ג'קו יופיע ברחובות, ביחד עם מורן. אל תתפסו אותי במילה, הייתי עסוקה כאן במשהו ובמקרה שמעתי את מורן מפרטת על ההופעה, ואני דיי בטוחה שהיא אמרה שהיא תופיע עם ג'קו, תבררו את העניין ותהנו במקרה וזה באמת כך. :)

kapit5

New member
אדידס-אין כמו תפוז לקשקשת ברשת

אבל בשביל ג'קו צריך להפגין שם נוכחות.

יש לה תוכנית

באתר אינטרנט. אם אני לא טועה שאלו אותה לגבי הופעות והיא ענתה את זה.

אם היה..

הייתי כבר שומעת בעצמי כדי לוודא את מה ששמעתי

kapit5

New member
../images/Emo6.gifוואלה -לא חשבתי על זה

זה משגע כבר שאין הופעות אז מההתלהבות המוח שלי הפסיק לעבוד

moon line

New member
כפיתוש המוח שלך עובד נכון

וכדברי עדידס המוח שלהם לא עובד נכון , לכן המסקנה היא שחייבת להיות הופעה בעצמאות! לא יכול להיות שכולם, אבל כולם יופיעו והוא לא? אני אומרת .. מופיע בטוח ,צריך לבדוק איפוא ומתי.. מה קורה לאייקונים ? :[

hela19

New member
כנראה שג'קו יופיע בעצמאות ברחובות..

היי לכולם, גם לי יש מידע בעניין, ונדמה לי שמישהי גם סיפרה זאת לפני פסח בפורום.. אז מה זה אומר, גיוס כללי..
..חחחחח..

hela19

New member
כנראה שג'קו יופיע בעצמאות ברחובות..

היי לכולם, גם לי יש מידע בעניין, ונדמה לי שמישהי גם סיפרה זאת לפני פסח בפורום..אז מה זה אומר, גיוס כללי..
..חחחחח..

דורית41

New member
הי הילה../images/Emo24.gif

איזה אדיר זה יהיה אם אכן תהיה הופעה ברחובות-זה ממש קרוב,וסופסוף גם המשפחה תוכל להיות בהופעה (הבת שלי משגעת אותי מתי היא כבר יכולה לבוא להופעה של ג'קו). מקווה שהמידע הזה נכון-היתה היום כתבה בכותרת של ידיעות לגבי אילו אמנים מופיעים בבמות ביום העצמאות,אך רחובות לא הוזכרה כלל בכתבה)-יתכן שההופעה היא בכלל במועדון ולא בבמות?

כן עכשיו ראיתי ..תודה מותק

אני עדיין לא כ"כ מתמצאת בחדש עם כל הפורומי םהשונים לכל דבר.. אהבתי פה את הבלגן ושם יותר מידי מאורגן וכל דבר מסתדר לו לפורום אחר.. אבל אני מבינה שזו לא רק הבעיה שלי אז זה בסדר..
אני מנסה במקביל לענות לך גם בחדש.. אבל תגובה מהירה לא נשלחת שם (הוא טוען תגובה ונתקע..) ועוד לא הבנתי הרבה דברים טכניים.. אני אעשה ניסוי וטעיה עד שאצליח..תודה על המידע!

talytal

New member
ג'קו אכן מופיע

ביום העצמאות ברחובות, יחד עם מורן אהרוני.
קיוויתי שיוציאו איזשהי הודעה מסודרת באתר, אבל בהתחשב בכך שההופעה כבר לא כל כך רחוקה, ושמועות מתחילות לרוץ, רצוי שלא יהיו ספקות. עוד פרטים - שעת ההופעה ומיקום מדויק, יגיעו בהמשך! איזה כיף, התגעגעתי לשרשורי הלוגיסטיקה שלנו!

למעלה