אולי הכינוי הזה לא הכי מתאים להבוקר

אולי הכינוי הזה לא הכי מתאים להבוקר

לפני כשלושה שבועות הכרתי מישהו שעיקר הקשר היה במסנג'ר, ממש יומיומי, לפני כמה ימים נפגשנו ודיברנו והיה ממש כיף...(בלה בלה בלה) ואז הוא ניסה לגעת , ואני- שבחיים לא הייתי עם מישהו שהוא לא חבר שלי ואני בקושי מכירה וברור שכלום לא ייצא מזה לעולם, כי הוא נוסע ביום ראשון לאוסטרליה לזמן בלתי מוגבל- (לחיות, לא לטייל) אז בניגוד גמור לחוקי הטבע שלי זרמתי איתו אבל היו הקווים האדומים ולא הגענו להמון דברים. אתמול הלכתי אליו, אני לא מפגרת- ידעתי טוב מאוד מה הולך לקרות אבל חשבתי על זה הרבה ורציתי. ידעתי שזה לא בשבילי, שאין מצב שאני שוכבת עם מישהו ולא מרגישה שהוא חייב לי משהו, שאין מצב שאני לא אקשר או אצפה ממנו חמשהו. אבל זה בעצם קרה כבר קודם... אבל נסעתי. היה מדהים. הוא היה מדהים. הדבר הכי מתוק ומתחשב והעניק לי טונות של חום כל הערב. ראינו סרט והוא לא עזב אותי לרגע, כל הזמן הסתכל עליי לא הוריד את העיניים והידיים במין התפעלות שכזו, ליטף לי את הפנים, את השיער, הביא לי לשתות וכל מה שאני צריכה, כל הזמן היה רגיש אליי ואיכפתי. לא הבנתי כל כך למה אם אני רק משהו לפעם אחת או משהו כזה...והיה לי קצת קשה עם זה כי זה משהו שמרגיש שמעניקים מאהבה. כאילו, אפשר לשכב עם מישהי, אבל זה לוקח כמה, שעתיים? הייתי אצלו ערב שלם והוא לא הפסיק לפנק וללטף. אז אחרי כל זה, הפעם הראשונה שאני שוכבת עם מישהו שהוא לא חבר שלי ועומד לעזוב.. ואני חושבת עליו בלי סוף עוד מלפני הלילה הזה רק התעוררתי, אני צריכה להחליט מה עובר עליי. מצטערת שיצא ארוך, אבל אשמח לדעת מה אתם חושבים, אפילו אם זה לא הכי קשור לנושא הפורום. תודה.

Zoharrr

New member
לפי דעתי

היה לכם לילה מקסים ונפלא, אבל אל תצפי לכלום... תנסי לפחות לא לצפות לכלום כי הוא עוזב את הארץ... אולי כשהוא יחזור יהיה ביניכם משו... אולי לאץ... פשוט כדי לא להתאכזב אל תצפי.

איזה חמודה, תודה על התגובה

אני יודעת שאני לא צריכה לצפות, אבל כנראה שזה חזק ממני קצת הוא נוסע לזמן בלתי מוגבל...
לא מסוגלת להתנתק רגשית (משום דבר)

Cobe Anan

New member
את לא מצפה לכלום,אבל עדיין מבועסת..

היית רוצה שיהיה סיכוי למשהו, נכון? נראה לי שגם אם לא הייתם שוכבים, היתה לך איזו צביטה בלב, כי הוא מאד מצא חן בעינייך, אבל ידעת מראש שהוא לא יכול להיות שלך.. אולי הרגשת נכון לשכב איתו, כי הוא בכל זאת עשה לך משהו, למרות ההיכרות הקצרה, ואולי אפילו רצית באיזשהו מקום להרגיש שהוא כן שלך, אפילו ללילה אחד.. אז כן, זה מרגיש חרא, אפילו יותר חרא אחרי שבאמת היה משהו קצר. אני יודע, גם אני הייתי שם פעם. הכי טוב בשבילך יהיה להמשיך מהר הלאה, למצוא מישהו שיכול באמת להיות שלך. ברגע שמישהו יגרום לעיניים שלך לנצנץ שוב, הכאב ייעלם, ויפנה מקום לפרפרים בבטן.. יהיה טוב, מבטיח לך.

pain is MY love

New member
אוי ויי...

הכנסת ראש בריא למיטה חולה.. לא בריא להיקשר למישהו שעוזב... (ואת זה אני אומרת לך מניסיון...) אבל בובה עוד לא מאוחר מדיי! אתם עדיין לא מכירים כל כך הרבה זמן ואת עדיין בקסם הזה של ההתחלה בגלל הטיסה שלו זה לא יוכל להמשך מעבר אז תעצרי את זה כאן. תזכרי את כל הטוב שהיה. תנצרי אותו. ותמשיכי הלאה... ברור שבהתחלה יהיה טיפונת קשה אבל אין טעם לבכות עליו או לחכות שיחזור... פשוט תמשיכי עם החיים ותשמחי שיצא לך לחוות חוויה מדהימה...

שמעי

שום דבר רציני לא יצא מזה וחבל שסתם תפגעי. הוא כמו שאמרת עזב לזמן בלתי מוגבל, וכנראה חיפש לא יותר מסקס.

תודה לכם

על כל התגובות החמות. אז ככה, ביליתי איתו את כל היום היום. טיול מושלם על אופניים, המון חיבוקים, חום, המון כיף ישבנו על הדשא כאילו אין שום דבר אחר בעולם, הוא לא מפסיק לחבק ולפנק יום מדהים (שעוד לא נגמר...) זו בהחלט חוויה שאנצור איתי כעת אני מרגישה ורואה את זה בצורה קצת שונה היה לי בן זוג מקסים לכמה ימים ועכשיו הוא נוסע לחו"ל. אני בהחלט אזכור את זה כחוויה שהייתה וטוב שהייתה. טוב לי יותר לדעת שגם בילינו ממש כזוג ולא רק שכבנו תודב מיוחדת לקובי- הודעה מקסימה

למעלה