מתוקונת...
New member
אולי הסיפור שלי יעזור...../images/Emo7.gif
תראו! פעם לא ידעתי מה זה אינרטנט ואז כשהכרתי ידעתי רק מה זה צאט...היום כשאני מדברת עם אנשים הם ישר קופצים לאיך את נראה וכאלה... אולי אני יפה או מושכת או מכוערת או כל מה שתגידו על הפנים שלי אבל במקור אני אוהבת לראות תגובות על איך שאני נראת...פה...כי במציאות זה ממש לא עובד, אני לא כזו רזה ככה שהחיים שלי לא ממש קלים...
אתם חושבים שזה קל שאמא שלי כל הזמן אומרת לי שמנה תורידי במשקל! אולי אז תוכלי ללכת לקנות בגדים ודברים יפים במידות קטנות! אתם חושבים שמאחורי הגב שלי אני לא יודעת שחברות אולי לא רוצות להסתובב איתי כי אני מלאה או שמנה...? שבנים לא רוצים להתקרב אליי....אני מרגישה כל כך בודדה! כל כך לבד! עד שמלא פעמים כבר חשבתי להתאהבד! כשהכרתי את הפורומים לא מצאתי משהו שמתאים לי עד שזה נפתח...חשבתי שאני יוכל לדבר איתכן על כל מה שבנות מדברות! ממש כמו חברות טובות... אז פירסמתי תמונה...רציתי לראות תגובות של הבנות פה...אני לא היחידה שמפרסמת וגם לא האחרונה...הקטע של דלית עליי לא הפריע כי היא אמרה לי את זה וקיבלתי אבל כשהיא דיברה לאחרים לא אהבתי וככה גם אחרות...כשקראתי את מה שאלינור כתבה גם קיבלתי כי הבנתי שזאת מחשבה שלה ומה שהיא חושבת ואומרת... במקור כל זה היה בשביל לשמוע מחלק משהו טוב עליי גם אם זה לא נכון... לפחות פה עם לא במציאות...
תראו! פעם לא ידעתי מה זה אינרטנט ואז כשהכרתי ידעתי רק מה זה צאט...היום כשאני מדברת עם אנשים הם ישר קופצים לאיך את נראה וכאלה... אולי אני יפה או מושכת או מכוערת או כל מה שתגידו על הפנים שלי אבל במקור אני אוהבת לראות תגובות על איך שאני נראת...פה...כי במציאות זה ממש לא עובד, אני לא כזו רזה ככה שהחיים שלי לא ממש קלים...
![](https://timg.co.il/f/Emo7.gif)