אולי הסיפור שלי יעזור...

אולי הסיפור שלי יעזור...../images/Emo7.gif

תראו! פעם לא ידעתי מה זה אינרטנט ואז כשהכרתי ידעתי רק מה זה צאט...היום כשאני מדברת עם אנשים הם ישר קופצים לאיך את נראה וכאלה... אולי אני יפה או מושכת או מכוערת או כל מה שתגידו על הפנים שלי אבל במקור אני אוהבת לראות תגובות על איך שאני נראת...פה...כי במציאות זה ממש לא עובד, אני לא כזו רזה ככה שהחיים שלי לא ממש קלים... :( אתם חושבים שזה קל שאמא שלי כל הזמן אומרת לי שמנה תורידי במשקל! אולי אז תוכלי ללכת לקנות בגדים ודברים יפים במידות קטנות! אתם חושבים שמאחורי הגב שלי אני לא יודעת שחברות אולי לא רוצות להסתובב איתי כי אני מלאה או שמנה...? שבנים לא רוצים להתקרב אליי....אני מרגישה כל כך בודדה! כל כך לבד! עד שמלא פעמים כבר חשבתי להתאהבד! כשהכרתי את הפורומים לא מצאתי משהו שמתאים לי עד שזה נפתח...חשבתי שאני יוכל לדבר איתכן על כל מה שבנות מדברות! ממש כמו חברות טובות... אז פירסמתי תמונה...רציתי לראות תגובות של הבנות פה...אני לא היחידה שמפרסמת וגם לא האחרונה...הקטע של דלית עליי לא הפריע כי היא אמרה לי את זה וקיבלתי אבל כשהיא דיברה לאחרים לא אהבתי וככה גם אחרות...כשקראתי את מה שאלינור כתבה גם קיבלתי כי הבנתי שזאת מחשבה שלה ומה שהיא חושבת ואומרת... במקור כל זה היה בשביל לשמוע מחלק משהו טוב עליי גם אם זה לא נכון... לפחות פה עם לא במציאות...

פלוק!

New member
הייייייייייייי!!!

זה שאין פה אף אחת עכשיו לא אומר שלא אוהבים אותך!!

6MR. NICE GUY

New member
היי... לא יודע כמה זה יעזור

אבל לטעמי... והטעם שלי הוא לא רע...
את ממש יפה... כאילו ולפי התמונות לא רואים שאת מלאה בכלל.... כאילו אז אני בטוח שזה לא נורא כ"כ... הסיבה היחידה שלא דיברתי איתך כ"כ באייסיקיו זה בגלל שחשבתי שאת לא כ"כ רוצה... שורה תחתונה- הלוואי עלי מישהי כמוך.... שלך, אורי.

Black Cat15

New member
לאאאאאאאא בת אלייייייי ../images/Emo7.gif

אל תעזבייייייייי בבבבבקקקקקקקשששששששההההההההה
אני רוצה לדבר איתך באייסיקיו... מה המספר????

charmingirl

New member
רגעעעעעע יש לי שאלה אלייך:

את חושבת שרק מסתכלים על איך שאת נראית?! ומה עם קצת פנימיות?? אני חושבת שהנסיך שלך, יאהב אותך כמו שאת. גם אם המורה לתיגבור שלי במתמטיקה (בביצפר) ממש ממש מסריחה (הולכת על ריח גוף) ויש לה גם ילדה וגם בעל. אני בטוחה שגם מישהו ירצה אותך!! אחרי הכל, הופעה חיצונית it´s not the all!! don´t leave!!! עדי

lala182

New member
טוב שרשרתי את ההודעה שלי להודעה

של מיטל בטעות... אז אם בא לך לדעת מה אני חושבת תקראי שם...

liran b

New member
מממ אולי זה יעזור......

אני כמוך........ בדיוק אותו דבר (נראה לי...) לא הכי רזה.. לא שמן.... אבל לא רזה.. אבל כל מה שאמרו זה נכון!! החבר שיהיה לך יואהב אותך לא בגלל המראה שלך אלה בגלל האני הפנימי שלך , ותאמיני לי זה יקרה... כמו שלי זה קרה זה יקרה לכולם..... מה אני יגיד...... תיהיה חזקה , אף אחד לא אמר שהעולם הוא זר ורדים, לפעמים גם צריך לסבול כדי לקבל דברים טובים, ותאמיני לי שסבלתי כדי לקבל קמצוץ טוב..

למעלה