אולי הפורום הזה יציל אותי

אולי הפורום הזה יציל אותי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נעים מאוד.אני חדשה כפי שהבנתן.הרגע גיליתי את הפורום הזה,לשימחתי,ואני מקוה לקבל מכן קצת עידוד בנושא "הנדוש" הזה של עודף משקל... אז ככה:ילדתי לפני כמעט 6 חודשים בן מקסים.למרות שהנקתי מלא נכנסתי להריון שוב והנה אני כבר בשבוע 10 ברוך ה.אז אנחנו שמחים באמת,רק מה,אני תקועה עם עודפי משקל.כמה חודשים לפני ההריון הראשון הפסקתי לעשן- תוך חודשיים עליתי 8 קילו,ולפני שהספקתי להגיב באיזה דיאטה- גיליתי שאני בהריון.בהריון פשוט ז ל ל ת י מכל הבא ליד ועליתי עוד איזה 22 ק"ג.אתן קולטות?עליתי 30 קילו סה"כ ובסוף ההריון שקלתי 88(!!)קילו.היום,6 חודשים אחרי אני שוקלת 71.זה עדין עודף של 12 קילו.אני רוצה לרדת ל פ ח ו ת עוד 5-6 קילו ואני צריכה את עזרתכן היקרה.איך אני מורידה אותם בצורה בריאה ונכונה?(אני בהריון..) תודה בנות

אתי אתי

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif../images/Emo13.gif

ושיעבור בקלות !!! גם אני נכנסתי להריון לפני שחזרתי למשקל שלי, אבל אפשר 'לשחק' עם העליה במשקל בהקיון, רק שזה חייב להיות בליווי מקצועי. אם את רוצה פרטים - במסר

../images/Emo140.gif אשמח מאוד מאוד לפרטים

את מתכונת שבהריון הנוכחי (או שמא הנוחכי?מבלבל) אני לא אפקיר את עצמי ואעלה בצורה מאוזנת או אפילו פחות מהרגיל וכך אחזיר את עצמי למצב של עודף משקל בגלל ההריון ולא בגלל שומן מיותר? אודה לך מאוד על כל עצה

אתי אתי

New member
רק עם איש מקצוע...!

העובר עולה במשקל, את יורדת, סה"כ המאזניים מראים שאת לא עולה, או עולה מעט. אני מכירה בנות שעלו 2-3 ק"ג כל ההריון, ובברית אף אחד לא זיהה אותן כי תוך לילה הן ירדו 10 ק"ג (חלומה של כל שמנה...
)

אורלי14

New member
אני חושבת שהעצה הטובה ביותר

שנתנו לך כאן, זה שתלכי לדיאטנית של קופ"ח וכדו'. אנחנו לא יודעות מה וכמה את צריכה לאכול עכשיו בהיריון כדי לרדת בכל זאת. אנחנו יודעות שזה אפשרי - אצל אחרות. כמובן... - ופה כדי לתמוך ולסייע, לנחם ולהרגיע. המון הצלחה ושיהיה בשעטו"מ

למעלה