אולי הפעם זה יצליח- תמונות תומס

נועם ר

New member
עוד אחת

בתמונה הקודמת תומס חשב שהוא כדור ויש עוד תמונות...

shanty.G

New member
../images/Emo13.gifבאמת יפיוף אמיתי

כל הכבוד על מבצע ההצלה נועם!

גולדי2002

New member
הוא שם ג´ל בקוצים שהם ככה עומדים?../images/Emo8.gif

אחלה תמונה, אכן קיפוד מקסים כל הכבוד, נועם

Ayelet 1986

New member
איזה חמוד!!!

אני לא לגמרי מעודכנת בפרטים המדוייקים של קורותיו של תומס, אבל ממה שאני יודעת - עשית מצווה!

tipid

New member
תמונה מקסימה !

ובהזדמנות זאת ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות . תמר

נועם ר

New member
תודה לכולכם

אני אשתדל לשים עוד בקרוב. אין כמו הפירגון שלכם! תודה, אתם מקסימים! נועם

adipo

New member
אין לך מושג

איזה חיוך התמונות האלה מעלות לי, אני פשוט חולה (ולא רוצה להבריא) על חיות! תומס כפרה עליו! בהזדמנות זו אני רוצה לברך חבר שלי שלא נמצא בפורום אבל הוא גם עשה מצווה- ישנם 2 חתולים קטנטנים על איזה גג של מחסן או משהו כזה שאמא שלהם נטשה אותם (אני חושבת) והם לא הפסיקו ליילל עד שאחד היה ממש על סף כוחות שהוא כבר לא יכל לילל (עצוב לי רק מלחשוב על זה). אז תם אקרט מנהריה(מספר טלפון... חח סתם) לקח אותם ורץ לקנות להם טפטפת ולהאכיל אותם! נשמה! הלוואי והם ישרדו! אני מחר הולכת לראות אותם- עידכונים בהמשך. ועוד דבר- מיום ראשון במהלך כל השבוע (הבא) אני אהיה בספארי- עובדת ולומדת אז תבואו לבקר. יום טוב וחג שמייח עדי

Michelle1

New member
תומס פשוט מדליק !

כל סיפור הצלתו היה מקסים ומילא את ליבי גאווה על שיש עוד בעולמנו כמה נשמות טובות שיוצאות מגדרן להציל בעלי חיים. תמשיכי כך!

קיפוד רציני זה...מה הם אוכלים?

הוא ממש חתיך הבחור.. מה הם אוכלים אגב? יש לנו קיפוד בחצר (בגודל של פרה) וחשבנו לצ´פר אותו קצת עם פינוקים, מה אתה ממליץ?

נועם ר

New member
הי כולם ותודה

אין כמוכם! אתם יודעים את זה- זה כל-כך כיף מה שאתם כותבים לי על תומס. קרן, דבר ראשון- אני בת. (תזכורת קטנה). דבר שני- אוכל חתולים, עגבניה, והכי הם אוהבים דובדבנים! תומס גם אוהב מלפפון לפעמים- תנסי. אם את נותנת לו אוכל חתולים אל תשכחי גם מים כי זה מצמיא והופ תמיד שמחים לבשר ולמעט חלב. שוב תודה לכולכם- אתם מקסימים! נועם

למעלה