אולי הפעם?..

• פותח הנושא g a z
  • פורסם בתאריך

g a z

New member
אולי הפעם?..

הנה.. כבר יש עוד אחד לאוסף.. עוד אחד שאני מרגישה שיש סיכוי, אבל איכשהוא לאט לאט הורסת את זה.. אני אתחיל מההתחלה- ביום חמישי אזלו מקלות הניקוטין.. כל היום עבדתי ולמדתי ולא הספקתי לקנות. בערב הגעתי הבייתה קצת עייפה, אבל בעיקר מלאת חשק לעשן. אז נסעתי לצומת קרובה כדי לקנות קופסא. בדרך עמד מישהו בתחנת אוטובוס וחיכה לטרמפ. אני משתייכת לזן הנכחד שעדיין עוצר, אז נתתי לו טרמפ. עצרתי לו באותה צומת ונכנסתי לחנות. היא הייתה סגורה, והוא בינתיים חצה את הכביש לתחנה שלו. החלטתי להמשיך לתחנת דלק הקרובה ולקנות שם ב"מנטה" <או מה זה לא יהיה>. הוא עדיין חיכה שם לאוטובוס, אז עצרתי שוב. התחלנו לדבר, הוא היה ממש חמוד, השיחה קלחה, בינתיים נתן לי סיגריה, בסופו של דבר הקפצתי אותו הבייתה כי זה כולה עוד 10 דקות נסיעה.. הוא הזמין אותי לקפה. היה כל כך כיף.. וואו.. יש לו שם שאני מאוד אוהבת
עיניים כחולות ממיסות, חתיך ו.. זהו.. הלוואי שזה זה. החלפנו טלפונים, וכשהגעתי הבייתה דברנו קצת בהודעות. שאלתי אם הוא מאמין בגורל, הוא ענה שתלוי אם אני פנויה.. אמרתי שכן ושאלתי אם אפשר לצאת איתו מתישהו: "רק תגידי מתי". אח"כ הוא צלצל, דברנו שעה וחצי, וקבענו לצאת במוצ"ש. כמובן שאצלי כלום לא הולך חלק. קראו לו לעבוד, הניסיונות למצוא מחליף עלו בתוהו, אז קבענו שמחר בערב. הוא עבד משבת בלילה עד אתמול בערב וחזר גמור. עכשו זה הקטע הבאמת רע- אני כזאת בחורה, זה ממש חזק ממני.. אז עשיתי לו קצת ריגשי שאולי הוא יישן איזה שעה כי גם ככה יקח לי זמן להגיע, ונצא בכל זאת. הוא הסכים וביקש שאצלצל לפני שאני יוצאת. צלצלתי כמה פעמים, אבל הוא אפילו לא שמע ת'צלצול.. בינתיים אני מחכה שהוא יתקשר, שיגיד משהו.. אנ'לא צריכה שהוא יתנצל, כי אני באמת מרגישה שזה לא היה לעניין להפציר בו ככה. אבל נורא בא לי לתת לזה סיכוי. סוף סוף באמת באמת זה מרגיש לי נכון. כן.. תמיד אני אומרת את זה, אבל לא יודעת.. יש פה איזה עניין מיסטי כזה.. לא רוצה לפספס את זה... אוף...

Old Girl

New member
הכל נחמד ונשמע טוב

אבל תחושת הבטן שלך, שבאה לידי ביטוי בהודעה, היא מאוד נכונה לדעתי. הבנתי שהבחור היה חתיך ומקסים, אבל וואלה - על ההתחלה אין מקום לריגשי והפעלת לחצים על הצד השני, אתם אמורים לצאת כי לשניכם ממש מתחשק ולא כי מישהו גילה נידיות על ההתחלה. דבר אחרון שאדם ממוצע רוצה לעשות אחרי משמרת לילה זה להיגרר לדייט עם מישהי חדשה. בשורה התחתונה - לדעתי אם את אל תתקשרי יותר בכלל, כי אין טרן אוף יותר גדול מלהרגיש שרק שתית קפה עם מישהו והוא כבר זקוק לך. אם הוא ירצה הוא יתקשר, אם לא גם סבבה. ותיזהרי מלאסוף טרמפיסטים...

למעלה