אולי ואולי......

מיכל@בר

New member
אולי ואולי......

אולי החושך, אולי כי חורף, אולי לא שייך בכלל, אולי כי פשוט ככה, זה בא בבום והגולה הזאת מתיישבת לה בגרון וכאילו בפעם הראשונה. ושוב בולעת אותה, והיא מתחדשת, וכך, כמו תמיד, אני יודעת שזה יחלוף, ולפעמים יש לי איזה רצון להתמסר אליה, לגולה הזאת. להתמסר לכאב, שבא לו. לקבל אותו. לא להבריח אותו. לא לגרש אותו עם איזו תנועת יד שאופיינית לי בקטעים האלה. אומרת לעצמי: הוא כאן, הוא ישנו, תני לו מקום. חבקי אותו. יבואו דמעות, שיבואו. ופתאום לא מעניין אותי מה הטריגר לזה. הרי נפל דבר. קרה משהו. והוא הדבר עצמו... ליל מנוחה.

noor נור

New member
אכן כן חמודתי, תני לעצמך להרגיש ../images/Emo23.gif

את הכאב. השחרור יבוא בעקבותיו. נשיקות ולילה טוב.

איילת*

New member
יקרה אחת, כל כך מזדהה

ומבינה את התחושות האלה, מהמקום הכי עמוק בלב. ולא הייתי יכולה לתאר אותן טוב יותר... החורף, החושך. הקושי הזה לתת לכאב מקום, הרצון להבריח אותו. הפחד משטף הדמעות שיבוא. מכירה את זה הכי טוב בעולם, יותר מדי. חיבוק ענק

tear

New member
מיקי יקרה כל כך ../images/Emo7.gif

כל כך מבינה את התחושות המכאיבות האלו, כשנדמה שהגולה הזו נעלמה לה ופתאום צצה לה מאי שם בנשמה הפצועה והדמעות האלו שלא נגמרות, ואת הכאב הזה שלא עוזב. מהמקום הזה שכואב שולחת לך

פשוט כי ככה.

אמרת הכל ... אז תני לו גם את, את המקום.. ותתמסרי. ותקבלי זה גם חלק. ואת כל זה את הרי.. את אמרת ככה זה עובר יותר מהר עם פחות משקע מקווה שקמת ליום יותר מואר חיבוק גדול לך וחם שלך

מיכל@בר

New member
לכן, שהקשבתן, חיבקתן, הבנתן, מלא

תודות שאתן כאן, ומלא עצוב שאתן כאן, אבל אם כבר - זה מבורך...

למעלה