אולי זה הרגשנות ואולי זה לא המקום אבל...

hanyou12

New member
אולי זה הרגשנות ואולי זה לא המקום אבל...

הבחור שלי טס לחו"ל מהעבודה שוב.
אני דווקא מפרגנת מאוד, הוא עובד קשה ולא נהנה מהטיסות האלו בעצמו אז חשוב לעודד, ותכלס אחרי פעמיים שזה כבר קרה זה לא מפחיד או מטריד אותי יותר מדי במובן היומיומי. מה גם שיש לי עיסוקים משלי אז זה לא כאילו אני יושבת בבית ומחכה שישוב.
אבל...
ההתראה על הטיסה הייתה מהיום למחר, כלומר ביום הזיכרון דיברו איתו והיום בלילה הוא כבר על המטוס. הוא היה כזה מקסים והתקשר לשאול אותי אם לומר להם כן או לא כי הוא לא זכר אם קבענו עיסוקים לסופ"ש - כאילו שהייתי אומרת לו שיישאר! אז מה אם יש עיסוקים? דוחים, זה עבודה זה לא הנאות, זה חשוב!
היום היינו אצל המשפחה שלו במנגל ומפה לשם יצא שרצנו מהר הביתה, הזמנתי לו מונית, ארגנו לו את המזוודה והופ! הוא טס לי מהעיניים (תרתי משמע). פתאום נהיה לי שקט בבית ורק החתולה מארחת לי חברה וגם היא קצת אבודה פה בכל המרחב הזה ולא מבינה לאן הוא הלך... פתאום העזיבה נעשתה ממשית.
בטח מחר אני ארגיש פחות נסערת מזה, אבל עכשיו הלבד הזה נהיה מאוד מוחשי, שמתי מוזיקה אבל גם זה לא ממלא את החלל. בדרך כלל בשעה הזו אנחנו יושבים איש למחשבו אחד מול השני בשולחן, הוא משחק או עובד או לומד ואני משוטטת וקוראת, אבל היום הכיסא ריק והמחשב שלו כבוי...
אני לא יודעת אם זה המקום לדבר בו על זה אבל הרגשתי צורך לחלוק.

סאטוריס

New member
בהחלט מובן

אני חושבת שבמצב כזה כדאי לך להיות עם אנשים אחרים.
או ללכת להורים / למשפחה
או להזמין חברות אלייך / לצאת אליהן/ לצאת איתן.

hanyou12

New member
מסכימה

למזלי הצבא פתר לי את זה סוג של, לפחות עד לסוף השבוע. היום אני קצינה תורנית אז אני חוזרת רק מחר הביתה. בסופש אני אלך להורים. אבל צריך גם לדאוג לחתולה בין לבין, זה אומר דיי הרבה טרטור אל/מהבית...
אבל כמו שחשבתי אחרי לילה שישנתי על זה זה כבר לא נראה כל כך קשה

שלום

אני מסכים אתך שעבודה חשובה מהנאות, אבל כל אדם רשאי להתחיל את לנהל את חייו ואפשר רק לנסות לשכנעו ולייעץ לו. אם אתם בקשר טוב, השקיעו בו ותיהנו ממנו. עשו דברים מעניינים ביחד ודברו עליהם, ודברו על נושאי עניין משותפים כמו תחביבים ודברים כאלה. כך ייוצר קשר טוב. חשוב שתתנו גם דאגה זה לזה.

hanyou12

New member
לא בטוחה שזה היה מספיק ברור אבל...

אנחנו גרים ביחד כבר תקופה. אני מניחה שאם לא היינו מדברים אחד עם השני על מה שאנחנו מרגישים לא הייתה ממש סיבה שזה יקרה...
אם לא היו לנו תחומי עניין משותפים לא היינו ביחד.
מבחינת הקשר שלנו הכל טוב, זה רק הפתאומיות שבהקפצה הזו שהסעיר אותי מעט, בקטע שלפני רגע הוא היה שם ועכשיו פתאום הוא לא, לא יותר מזה...

תשובה

אני מבין שאת מתגעגעת אליו כי טס לחוץ לארץ. זכרי את הדברים היפים אתו ותיהני מהם, ועסקי בדברים שאת אוהבת כדי להעסיק את עצמך.

למעלה