אולי זה ישמע טיפשי...

TheWhiteTigris

New member
אולי זה ישמע טיפשי...

אבל מכיוון שמעולם לא הייתה לי עבודה, אני חייב לשאול זאת, בתקווה שיש בוגרי צה"ל שיודעים מה לעשות. אני עומד להשתחרר מצה"ל, וצריך לחפש עבודה. נו, אז מה אני עושה? איפה מחפשים? מה עושים? לאן נרשמים? אני לא סתם ניגש לחנות ושואל "הלו, צריכים פה עובדים?!" נכון?..

naty3

New member
בדיוק כמו שכתבת....

נכנסים לחנות ושואלים אם צריך עובדים. מקומות נוספים לחיפוש: *לוחות דרושים-מעריב, ידיעות אחרונות, מקומונים וכו'. *אתרים באינטרנט כמו-muvtal.co.il *אתרים של חברות כח אדם (ומודעות של חברות כח אדם) *מסעדות *דרך חברים\פרוטקציה *עבודה מועדפת-תחנות דלק וכו'. *מפעלים *חנויות בהצלחה!

kiticat

New member
האממ....

קודם כל, לגבי השיחרור מצה"ל. תכנס לפורום סדירים ותברר לגבי המענקים שמגיעים לך. זה יכול לעזור לך לעמוד על הרגליים.... כפי שנאמר, לחפש בעיתונים תחת דרושים ועוד באתרי האינטרנט השונים. אם הבעיה שממנה אתה חושש, היא לשכור דירה, אבל עדין אין דירה ביד, אני אמליץ לך על נסיעה קצרה לאילת, שם תחפש עבודה במלונות וכאלה. מדוע? בגלל ששם יספקו לך דיור במקום העבודה. יש מקומות נוספים ברחבי הארץ שמספקים דיור לצד העבודה.... זו הדרך הכי טובה להתחיל. בסופו של דבר- לחסוך ואז אפשר לחפש דירה+עבדוה איפה שאתה רוצה ובתנאים שלך. בהצלחה.

zapww

New member
איזה עוד מקומות מספקים דיור במקום

העבודה?

marysia

New member
קודם כל אתה צריך

לכתוב קורות חיים. ללכת לכל כוח אדם שיש בסביבה שלך לתת להם בטח שאין להם כרגע מה להציע כי לוקח להם משהו כמו 3 חודש למצוא עבודה. במקביל תפתח את כל העיתונים במדור דרושים. תיקח בחשבון שזה לא הולך כל העבודה החוץ לא קלה וצריך לעמים לאוכל "חרה". ורצוי שלא תגיד הלו-יעזור. תיקח גם עוד משהו בחשבון שזה לא תקופה טובה להיתפנק ולהיות יותר מדי בררן.

kiticat

New member
חוץ מזה

שקח בחשבון, שמתחילים בקטן- אבל עם קצת מוטביציה והרבה רצון, אפשר לטפס במעלה הסולם...

guyyiftach

New member
למה לא לנסות להיות בעל סולם, מאשר

לנסות לטפס באחד? זאת הצרה בחינוך שנותנים ההורים ומערכת החינוך. למדו והשקיעו בבית הספר, כדי שתתקבלו לאוניברסטיה טובה, כדי שתקבלו עבודה טובה עם בטחון. עצוב.

למעלה