אולי זה ישפיע

אולי זה ישפיע ../images/Emo5.gif

כשחבר שלך אומר בואי נתקדם, הוא בעצם מתכוון תרדי ומהר.. הוא דואג לך, שלא תסתכלי אל אף אחד, כי הוא היחיד והמיוחד . גורם לך להרגיש מיוחדת ושלו את מיועדת. בגללו את רבה עם חברות כי איתן את מפסיקה להיות, או שהן סתם מקנאות. כשהעיניינים מתחילים להתחמם והוא אומר את הדברים הנכונים ביותר.. הוא גורם לך להרגיש, שאת חייבת להמשיך, כי הוא אותך צריך ! הוא עושה את כל העבודה ולא נותן לך שנייה למחשבה. הוא נותן לך להחליט, ויש לך את כל הזמן להפסיק. אם את לא רוצה .. תשארי לבד חמודה. אתה יותר מידי קרוב, אני כבר לא יכולה לחשוב, אתה נכנס לתוכי, אני לא בטוחה שזה טוב בשבילי, ביד אותי מחזיק, שאני לא יברח או יצעק ואז מכניס אותו חזק ! ! אין לי אפשרות לצאת, אפילו שאני קצת נהנת. שנינו תחת לחץ אדיר, אתה מתחיל לגמור, זה נעשה מהיר. אתה יוצא מתוכי, רגע מה איתי ? ? ? עזוב...זה נגמר בדיוק כשהתחלתי להינות מהדבר. זה לא נכון, זה לא אמיתי , זה רק חלום או סיוט מציאותי. הוא לא היה מספיק בוגר, כדי לחשוב קצת יותר. הוא לא הבין , שקונדום היה צריך לשים. ועכשיו הכל באשמתי כי זה היה בהסכמתי. מה אני יעשה ????? אותי אף אחד לא רוצה. נשארתי לבד, אפילו שהוא היה יחיד ומיוחד. זה נגמר בלי שהרגשתי ומיד בהיריון התחלתי. בת 15 עם תינוק, ועכשיו אני יודעת שלא הייתי צריכה לשתוק ! ! ! ! מקווה שזה השפיע לכל הבנות בגילי תזהרו בבקשה מאוד מאוד תשמרו על עצמכן (לי זה לא קרה, אבל להרבה שאני מכירה ) :( מאוהבת ועדיין לא מאוהבת ויש לזה סיבה מיכל....

השקעתי פה ! ! אשמח לשמוע תגובות

במיוחד שזה מדבר עלינו :( לא סתם בתולה אחד גאה ! ! ! ! ! ! (לא במובן ה...) :) מיכל:)

kissa

New member
זה מקסים....

ילדה, יש לך את זה!!!!!!!!!!!! כל הכבוד!!!!!!!!!!! זה באמת יכול לסכם את הבעיות של הרבה מאיתנו....

מיכלי!!!נראה לי שיש לך הרבה מה לספר

ואם תרגישי שאת יכולה...אני כאן בשבילך להקשיב וליעץ.שלך...האיש.

לא מה פיתאום ! קבל ../images/Emo24.gif

וגם
פשוט לא הייתי הרבה זמן בפורום ולא קראתי את ההודעות אל תכעס עלי :) והשיר הוא לא עלי היא היה במטרה לזעזע את הקוראים בגילי שמסתבר שהם עושים הרבה שטויות זה קרה לכמה אנשים קרובים רחוקים (לא משפחה...) שאני מכירה וזה מאוד כואב לי לשמוע עוד כאלה..... סולח? ? ? אוהבת ולא מתאהבת :) מיכל...:)

פשוט היו כל כך הרבה מקרים

ואני לא יכולה לסבול את זה יותר .... אני מקווה שזה השפיע ונערות בגילי לא יעשו שטויות ! ! ! שמחה שאהבתם:) אוהבת אך לא מאוהבת מיכל:)

עדן*

New member
זה מקסים!

את ממש כישרונית אני מסכימה איתךלכל מילה שכתבת כל הכבוד!!!!!!! באהבה עדן

וואו...

אני כל כך מקנאה בך על הכשרון... זה ממש מדהים את צריכה לשלוח את זה לאנשהו. או לפרסם בבמה אם את רוצה את הכתובת: www.stage.co.il אתר שמפרסם חינם יצירות... לכי, תקבלי ביקורת גם מאנשים מנוסים ממש מדהים בסה"כ רובין

סיפור מעניין, מסכנות לא נכונות

מסכים אתך שצריך להיזהר ואפילו פעמיים (קונדום וגלולות) אבל אני חושב שאת מציירת את כל הגברים כמגעילים שכל הזמן רוצים לשכב עם בנות ולא אכפת להם מרגשות, אני מצטער שזה קרה לחברה שלך אבל זה קורה והיא תתמודד עם זה איך שהיא חושבת, אם החבר ברח או לא תומך זה לא אומר שכל הבנים כמוהו ! ! ! אני מאוד מסכים עם זה שרוב הבנים לא נותנים לחברות שלהם להסתכל לכיוון של בנים אחרים (אני מודה שגם אני כזה) אבל אין מה לעשות כל עוד זה בגדר הטעם הטוב (עד שזה מגיע לאובססיה) . . . "הוא גורם לך להרגיש שאת חייבת להמשיך", מאוד מגעיל, אם לי היו אומרים את זה אני הייתי משתגע, אני לא מכריח את חברה שלי או כל חבר/ה אחר שלי לעשות דברים שהם לא רוצים בדיוק כמו שאני רוצה שהם לא יגרמו לי לעשות דברים שאני לא רוצה. אני מרגיש כאילו אני חייה או אונס . . . . זה חומר למחשבה . . . . . DJ made in israel

אני אף פעם לא עושה הכללות ..

לא כל הבנים כך כמובן .......מסכימה איתך אבל כל הבנים שאני מכירה הם כאלה...... אבל הייתי חייבת לשים את השורה "הוא נותן לך אפשרות להפסיק...." כי בכל זאת .... אבל ההרגשה שהוא נותן שאם היא לא תסכים הוא כמובן יעזוב אותה.... וזה בערך מה שקורה.... מקווה שזה לא יקרה לאף אחד והשיר נכתב בפשטות והכוונה הייתה לזעזע את הקוראים שלא יעשו שטויות........ לא סתם בתולה ... אחת גאה :) (סטרייטית לגמרי...) מיכל:)

את צודקת שיש מקרים כאלה

אני מכיר הרבה בנות שזה קרה להן ובקשר לזה שכל הבנים שאת מכירה הם כאלה אז כנראה את מסתובבת עם הבנים הלא נכונים בשבילך . . . . . DJ made in israel

אז זהו שזה נכון..

רק שאני לא "מסתובבת " איתם אני נשארת בבית ומבלה עם החברות שלי מונעה ויכוחים עם ערסים (ויש המון בכל מקום) וגם התאהבות טיפשית ודבילית באחד מהם:) המשועממת מחכה לגאולה .... מיכל:)

המצאיות

New member
רק רגע..

אני רוצה להבין...כאילו...תני לי פשוט זמן לקלוט כאילו אם היא לא תיתן לו אז הוא יעזוב אותה=הוא לא אוהב אותה אם זה אני יהיה אי פעם באיזשהו מצב כזה (למרות שאני מפקפק) אני יעזוב את אותה ילדה כמה שיותר מהר

תגידו .. (הצחיק קצת)

ניסיתי קצת להצחיק בקטע שהוא גמר והיא לא ! זה עבד או שסתם גורר? מיכל..

למעלה