אולי זה כאן???

אולי זה כאן???

לאחר טיולים לא מעטים ברשת התפוזית הגעתי למסקנה כי אין פורום נאות לבנות שכמוני שהן בתחילת הדרך להבאת ילד לעולם. בפורום היריון ולידה - כולן הריוניות ו/או אחרי לידות. בפורום פוריות - כולן עסוקות בנושא טיפולים. ואני, שמה שמעניין אותי בימים טרופים אלו זה לדבר עם אנשים שבתחילת הדרך, התחתנו לא מזמן והגיעו למסקנה או אולי עדיין לא לגבי הבאת ילד לעולם הזה. וכמובן שהנושא הזה טעון בטירוף, כל כך הרבה שאלות, תהיות ומחשבות. אז בקיצור, אני טיילורית, נשואה טרייה ויצאתי לדרך בעשיית ילדים... אולי זה הפורום המתאים???

dorlim

New member
זה הפורום המתאים לכל מי שרואה

עצמו מתאים ברוכה הבאה ובהצלחה

danonit

New member
יש פה עוד אחת כמוך...

הייתי אמורה להתחיל אתמול את חבילת הגלולות האחרונה לפי מה שסיכמתי עם בעלי (חבילה אחרונה ואז חודש ללא נסיונות - ולהתחיל בינואר לכבוד השנה הדשה) אבל מה אני אגיד - פשוט לא התחשק לי... כל הקולות הפנימיים אמרו לי לא. אולי אני עוד אתחרט הערב ואתחיל את החבילה בכל זאת ואולי לא... תהיות לא חסר... התהייה הגדולה היא האם אנחנו באמת רוצים לשים קץ לפרק הזה בחיינו של רק אני והוא. למה לשים קץ למשהו טוב כל כך? שנינו רוצים ילד - בזה אין שום ספק.. ולפעמים ההרגשה שלי היא שאולי במקום לדון בזה ובתהיות ובהשלכות שמפוצצות את הראש מבפנים אולי פשוט צריך לקפוץ ראש (או לקפוץ למיטה) ויאללה!

ניקול3

New member
גם אני, גם אני, גם אני../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

דנה שלום לך חמודה, טוב לקרוא שגם את בעסק
, אז מה גם לפורום הבא נעבור ביחד
וטיילורית, אני חייבת לציין שאני מזדהה איתך לגבי הצורך בהקמת פורום "מתכננות הריון". אני באותו מצב כמוך (כבר חודש וחצי בלי גלולות...). אני עוד לא בהריון אך בכל זאת קוראת את ההודעות בפורום הריון לידה כי אני מוצאת שזה מאוד מעניין. כשהצטרפתי לפורום חתונות הצטערתי שלא הצטרפתי מוקדם יותר, כי חשבתי שזה היה עוזר לי להחליט החלטות נכונות יותר (או לפחות יותר מבוססות על ידע). אז הפעם אני לא רוצה לפספס דבר. רוצה להתחיל את ההריון בהרגשה שאני "בעניינים". בכל אופן
על ההחלטה (הרי גם זה צעד חשוב) ושיהיה המון

shelycat

New member
.........

אני לא מהמנסים עדיין אבל בהחלט מקומך כאן איתנו כי: "שמח אצלנו ויש אצלנו מקום!" (דודו זר בפרפר נחמד)

אתי@

New member
בטח שזה הפורום המתאים

מידי פעם אנחנו "מדברים" פה על הנושאים האלה, מעניין לשמוע דעות נוספות לכאן ולכאן. ברוכה הבאה

nonaa

New member
גם אני במצב דומה ...

הפסקתי עם הגלולות כבר מזמן (שנה) בגלל בעיה רפואית אבל השתמשנו באמצעים אחרים ולאחרונה מדברים על הריון יותר ויתר ברצינות אבל... עוד לא התחלנו לנסות באופן רשמי ...
. בינתיים רק עשינו בדיקות גנטיות (וטרם קיבלנו תוצאות - אני מקווה שהכל תקין...). בהצלחה בדרך "לעשיית ילדים" ! ושתהני מהדרך ...

rona25

New member
ברוכה הבאה וכן, זה הפורום

המתאים... מאחלת לך שיקח לך ממש מהר להיכנס להיריון (לי לקח קצת זמן אבל הכי חשוב לא להילחץ אם זה לא בא ישר).. אני כבר בשבוע 9
ויהיו לנו עוד המון נושאים לדבר עליהם!!!

אז כמו שכבר ענו לך , את בהחלט

במקום המתאים. ודווקא שתדעי שגם בפורום הריון ולידה יש הרבה שהם בשלבים שלפני. בכל מקרה אנחנו פנ לכל שאלה, עיצה וכו´... אשמח לתרום מנסיוני עד כה, (אני בשבוע 23 , אתמול נכנסתי לחודש 6) שיהיה בהצלחה.

ברוכה הבאה!

את מוזמנת להישאר! אבל רק שתדעי, בפורום הריון ולידה יש הרבה הריוניות, אבל גם הרבה לפני הריון ועוד כמה- כמוני, אחרי הריון (והאמת- אני גם לפני הריון מן הסתם...). ורק משפט קטן- עד לפני ההרפתקאה הכי מדהימה, מפחידה ומשמחת שתהיה לך אי פעם...

gmgy

New member
תגובה מהנהלת הפורומים

בנות, שלחתי הודעה להנהלת הפורומים בנושא הכנה להריון וזו התגובה שקיבלתי: פתיחת פורומים חדשים נעשית במידה ואדם מציע את עצמו לניהול פורום אותו הוא מציע. ניתן להגיש בקשות על גבי טופס הבקשה הנמצא בקישורי פורום המשוב. כיון שאני עדיין לא מתעניינת, אולי מישהי רוצה לקחת על עצמה את ניהול הפורום החדש?

מילאתי כבר טופס.

רויטל ולירון- כלומר רויטל... זה בסדר שאני ארשום אותך כממליצה? את אחת היחידות שלפחות פגשתי... (מפגש הריון ולידה...)

ברוכה הבאה.... גם אני בעסק חודשיים

ללא גלולות..... עדיין לא בהריון...... אבל עובדים על זה...... שיהיה בהצלחה לכולן.....

למעלה