אולי זה לא המקום אבל אני אנסה...

עתודאית

New member
אולי זה לא המקום אבל אני אנסה...

אמא שלי מורה של ילדה שלא מזמן התגלה אצלה סרטן, היא עברה ניתוח וכרגע עוברת כימוטרפיה וטיפולים נוספים, אך כניראה תחזור ללימודים במהרה. הצוות החינוכי של בית ספר, רוצה להכין את הילדים לחזרתה (הילדים-תלמידי כיתה ד'- כבר גילו, לא ברור באיזה דרך, שלילדה היה גידול אבל הם לא ממש מבינים מה זה אומר). הרעיון הוא לשדר בכיתה סרט על ילדה שחלתה, עברה טיפולים והבריאה. אני פונה אליכם, כי הנושא קרוב לליבכם, אם מישהו מכם ראה/שמע על סרט שיכול להתאים לעניין אנא פרסמו את שמו ופרטים עליו כדי שנוכל למצוא אותו. לסרט חייב להיות סוף טוב, ורצוי שהגיבור יהיה ילד/ה שוב מצטערת על הבקשה הבלתי שגרתית ו/או אם היא אינה מתאימה לפורום זה תודה מראש, וברכת החלמה מהירה לאלו הזקוקים לה מרינה

enwhysea

New member
אחפש

אני עושה חיפוש ב www.imdb.com למצוא משהו אבל זה יכול לקחת זמן... מה שאני מאוד ממליץ זה אולי להתקשר לטלויזיה החינוכית ולראות אם משהו שם יכול לעזור... לא יודע אם יש להם את הכלים אבל בטוח הם שידרו משהו בסגנון פעם. אמשיך לחפש באינטרנט

enwhysea

New member
עוד רעיון..

לא כל כך מצאתי... עוד רעיון זה אולי ליצור קשר עם Hallmark שיש להם המון "made for tv movies" שמטפלים בנושאים כאלה בדרך כלל, ומתאים אולי לידלים. חפשתי קצת, לא מצאתי עדיין משהו. אעדכן אם כן

לי יש רעיון נוסף

יש פסיכולוג שהתמחה בעזרה ותמיכה לחולי סרטן שמו עומרי ציטרון , הוא תומך בקבוצה של ח.ס.ן בת"א ויש לו מלא חומר שיכול לעזור לך ואני בטוחה שהוא ישמח לעזור לך מכירה אותו אישית , לי הוא עזר בכיוון הזה ונתן לי מספר סרטים לראות לא יודעת איך אפשר למצור אותו אבל נסי אצל ח.ס.ן שיעבירו לו הודעה 1-700-50-66-00 או אצל משרדי העמותה 035352989

אולי גם

לפנות למחלקת הסברה של האגודה למלחמה בסרטן. יש להם כל מיני סרטים ואולי אחד מהם יכול להתאים למה שאתם צריכים. 03-5721616 למרכזיה. :)

למעלה