אולי זה לא המקום..? אבל בכל זאת:

sparkling

New member
אולי זה לא המקום..? אבל בכל זאת:

רציתי לשתף במה שאני מרגישה.... שום דבר לא שווה כלום. אני שום דבר. איך יכול להיות שמשהו מרגיש כל כך נכון, כל כך צודק ומתברר בסוף כטעות? למה רצון ויכולת לא הולכים תמיד ביחד? תמיד חשבתי שכן! אורנה אומרת לי תמיד ללכת עד הסוף. גם הפעם לא הלכתי ממש עד הסוף אבל אני חושבת שעשיתי הרבה יותר מהרגיל וזה לא הספיק, אפילו לא קצת. החיוכים של לילך, הצחוק הרועם של כל המורים איך נתפסתי לתוך האשליה המתוקה הזו שאני באמת יכולה? שאני באמת שווה? שהחלום באמת יכול להתגשם? חלומות מתגשמים? אולי לאלה שיכולים, אבל לא לאלה שרק רוצים. זה לא כמו שלימדו אותי, כל התבוסתנים, כל האלה שמספרים לעצמם סיפורים כדי להצליח לחיות ולא להישבר. אפילו פיגמליון לא היה לצידי. אני ההוכחה הקיימת שפיגמליון לא תמיד עובד. אולי אני צריכה לא להיות קיימת כדי לא להרוס את התיאוריה. כדי שתישאר לאלה שמאמינים בבולשיט הזה התקווה. השנה אני מגלה שוב ושוב, ובכל פעם עוד יותר את משמעות האימרה הידועה של וילי: להיות או לא להיות. אני לא רוצה להיות איפה שאני וגם לא מסוגלת להיות בשום מקום אחר. בעצם, אם חושבים קצת יותר, אני לא רוצה להיות איפה שאני אבל לא יכולה להיות בשום מקום אחר. יכולת - זה מה שאין לי. אומרים תמיד שאדם חייב להאמין בעצמו. אם אין לך אמונה בעצמך - הכל לא שווה, הכל לא עובד. אבל מה אם האמונה הזו שאני מנסה כל יום לבנות, מתנפצת לי בפרצוף? איך אפשר להמשיך הלאה אחרי שמגלים שהאמנתם לשווא? באמת, האמנתי שאני יכולה, שאני מסוגלת, שיש לי את זה, שזה ממש בפתח, ממש קרוב! יכולתי כבר להרגיש את הריח, לחוש את הבמה. תחושת בטן, אינטואיציה הכי חזקה. זה קורה! זה פה! הנה זה מתחיל! ובשניה אחת, הכל נפל הכי נמוך שיש. זה לא מספיק להאמין. זה לא מספיק לקוות. זה לא מספיק להרגיש עמוק בבטן שהכל בהישג יד אם רק מנסים, אם רק רוצים ממש ממש חזק ונותנים ממש את הכל. ולמה הוא נתן לי רק חלום אחד מתוק ולא נתן לי יחד איתו את הכשרון, את הקסם, את האור המיוחד הזה בעיניים שיש רק למי ש"יש את זה"? עכשיו אני רק צריכה אומץ - לא להמשיך הלאה, לא להתגבר. אני לא רוצה להתגבר כי אין לי תכלית אחרת ולא רוצה גם שתהיה. מעדיפה לאבד את הכל. מעדיפה יותר מכל את האומץ לגמור עם הכל. אני לא רוצה להרגיש עוד אבודה בעולם הזה. אני מעדיפה להאמין לא בי, אלא בכך שיש עולם אחר, עולם טוב יותר וללכת לשם, להיאבד שם. Asleep/The Smiths Sing me to sleep Sing me to sleep I'm tired and I I want to go to bed Sing me to sleep Sing me to sleep and then leave me alone Don't try to wake me in the morning cause I will be gone Don't feel bad for me I want you to know Deep in the cell of my heart I will feel so glad to go. Sing me to sleep Sing me to sleep I don't want to wake up on my own anymore Sing to me Sing to me I don't want to wake up on my own anymore Don't feel bad for me I want you to know Deep in the cell of my heart I really want to go There is another world There is a better world Well, there must be Well, there must be........

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

זה דוקא מאד המקום. ועדיין קשה לי להגיב למה שכתבת. אולי כי אני מתחברת להיצמדות הזו לחלום מסויים שאולי אינו בר הגשמה. האם את בטוחה שאין לך את הכישרון להגשים את חלומך? אם כן, אז אולי הגיע הזמן להחליף חלום? אני לא ממליצה שום דבר. עדיין לא בטוחה במה שאני חושבת. זה מה שהדברים שלך העלו בי.

sparkling

New member
תודה

קודם כל תודה על תגובתך. להחליף חלום? תראי, בעיני אנשים לא בוחרים חלומות. בעצם למה לי לדבר על אנשים? אני לא מאמינה בלבחור חלומות. אני חושבת שמהרגע שהלב מתחיל לפעום בכל אחד מאיתנו, מתחיל חלום כלשהו לפתח ניצנים של חלום, אחד או יותר, את זה אני באמת לא יודעת. לרגע לא ישבתי ותכננתי באיזה חלום לדבוק. זה משהו שתמיד היה שם ורק הוא מרגיש תמיד נכון וטוב בשבילי, היחיד שטוב לי. תמיד האמנתי שחלומות מתגשמים אבל לאחרונה אני מתחילה לפקפק באמונה הזו, כמו גם ביכולות שלי ובכשרונות שלי, שחשבתי שיש לי. זה גם תמיד נורא מבלבל הגבול הזה שבין לתת לעצמך את האמון בך, לטפח בטחון בצדקתך וביכולותך (מעין אפקט פיגמליון שכזה..) לבין לפתח אשליה מתוקה בתוך הראש. בקיצור, השנה הזו היא אחת הטובות שהיו לי ובו בזמן אחת הקשות והנוראות שהיו, עד כמה שהדבר נשמע לא הגיוני. הרבה מיתוסים התנפצו, הרבה אכזבות ומעידות, הרבה קשיים וחוסר הצלחה. אבל עדיין, התחלתי ללמוד את מה שאני רוצה ואוהבת, את הדבר היחיד שאני מסוגלת לראות את עצמי עושה. מה שמפחיד אותי זה לגלות שהדבר האחד הזה שאני רוצה לעסוק בו כל חיי, היחיד שאני מסוגלת באמת לאהוב ולרצות, בסופו של דבר לא יקרה. זה מפחיד אותי ומאכזב אותי בכל פעם ואני ממש נשברת מזה... אז תראי, אין סיכוי שאני "אחליף חלום" כי זה לא משהו שאני רוצה/יכולה או איך שתקראי לזה - פשוט לא בא בחשבון. וכל זה למרות האכזבות ולמרות המשברים שאני חווה כל כך הרבה. הלוואי והיתה לי דרך מוצלחת יותר להתמודד עם הכשלונות הקטנים שבדרך, קטנים וגדולים.

opalit

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מה אני אגיד- אני באותו מקום לא רוצה לוותר על החלום שלי, ולא יודעת אם זה מה שכדאי, היתר אומרים שכן..

התמדה זה דבר חשוב ../images/Emo13.gif

תראי, אין לי מושג מהו החלום שלך. אם זה לא משהו שפוגע בך - בגוף או בנפש, ומשולל כל פרופורציה ומנותק מהמציאות, אז למה לא? להתמיד זה חשוב. זו תכונה טובה מאד בעיני. משהו בדברייך התחבר לי פשוט למקום קיצוני יותר. לאיזה חלום אידאלי, שאינו ניתן להגשמה - ולכן, להמשיך ולרדוף אחריו, זה כמו טחנות הרוח של דון קישוט. זה יכול להיות בזבוז של זמן ארוך ומפח נפש. אבל כמובן שזו החלטה שלך, ומסקנות שלך. ואני אשמח לתמוך בכל החלטה (מלבד החלטות שקשורות בפגיעה עצמית או באחר), מכאן - מהפורום. אולי תספרי מהו החלום, ומה ניסית לעשות כדי להגשימו.

einatgross1

New member
יקירתי, התמידי עם החלום

כי הוא יתגשם. התמידי ולימדי אותו, ולימדי את עצמך בתוך החלום. ככל שתלמדי ותחיי בתוך החלום, תראי בו גוונים ומסלולים חדשים. יתר על כן, עם הזמן תוסיפי כמה צבעים חדשים לחלום שלך, צבעים שרק את תוכלי לתת לחלום שלך...ולעולם שלנו. אנא המשיכי לספר לנו על כל רגע שאת מצליחה להיאחז בחלומך, בטוב וברע, וכמובן על היום שבו תחשבי שכבשת חלק ממנו. בהצלחה ובאהבה,

למעלה