אולי זה לא הפורום הנכון אבל יש פה

אלפים וגמדים

הגמדים והאלפים במו"ד כבר אינםם הדמויות המיתולוגיות שהזכרת, אלא לקוחים מתוך ספריו של טולקין. ועדיין לא הבנתי מה מונע מהם להיות גזע ולא מקצוע. אבל זה באמת כבר לא קשור לפורום... אם אתה רוצה, שלח לי מסר בפרטי, ונמשיך להתווכח.

Justin Angel

New member
תרגעו :)

טל, אל תתחכם, תברר על מה הוא דיבר ואז תתחכם. ככה אתה גם יכול להתחכם וגם לצאת חכם, וזאת בניגוד למה שאתה עושה עכשיו שזה להתחכם ולצאת טיפש. LeeCooper69, יש פורום בתפוז בשם "קריסטלים ואבני חן" והם ישמחו לעזור לך בשאלות בנושא הזה. בהצלחה :)

כנראה

קניתה אבני קוורץ רוז, או קוורצים טבעיים ( קריסטל=קוורץ טבעי מעובד ומלוטש). משתמשים בהם ברפואה אלטרנטיבית-לאיזון אנרגטי,לאיזון צ'אקרות והילות. מקריסטלים מקובל ליצור מטוטלת(תולים קריסטל על חוט)-כלי עממי לחיזוי וניבוי. קוורץ רוז נמשל ידוע כאבן שמושכת אהבה וזוגיות.

כנראה

קניתה אבני קוורץ רוז, או קוורצים טבעיים ( קריסטל=קוורץ טבעי מעובד ומלוטש). משתמשים בהם ברפואה אלטרנטיבית-לאיזון אנרגטי,לאיזון צ'אקרות והילות. מקריסטלים מקובל ליצור מטוטלת(תולים קריסטל על חוט)-כלי עממי לחיזוי וניבוי. קוורץ רוז נמשל ידוע כאבן שמושכת אהבה וזוגיות.

LeeCooper69

New member
...

הנבטים היו שבט נודד (ומסתבר גם פאגאני) שהסתובב מפטרה, נקודת המוצא ולפי דעתי, אחד מפלאי עולם, ובכל המזרח התיכון. הנבטים מכרו סחורות כמו תבלינים, בדים, ואת הסוכרייה המפורסמת שנקראת "נבטי". השם משפחה שלי הוא במקרה נבטי אז מאז ומתמיד המשפחה שלי התענינה בכל מה שקשור לנוודים הנ"ל. השנמה התברר לנו שיש פסטיבל דומה בשמורת הטבע ממשית (שתי דקות מדימונה). אז הלכנו ^__^

יש עיר נבטית

בשמורת טבע ניצנה, בדרום ליד גבול עם מצרים יש אתר ארכאולוגי- חורבות עיר נבטית עתיקה. ביקרתי שם לפני כמה שנים

LeeCooper69

New member
באמת../images/Emo35.gif את זוכרת את השם../images/Emo35.gif

כי הייתי מלא ליד ניצנה ולא ראיתי כלום
אני אשמח אם תתני לי את הפרטים ונלך לבקר ^__^

למעלה