אולי זה לא כ"כ מתאים לפורום הזה....

srullli

New member
אולי זה לא כ"כ מתאים לפורום הזה....

והאמת שבאמת נמאס לי קצת להתפלסף.......
אבל מה בעצם המטרה בכל הקטע הזה של ההמשכיות : שבני האדם ממשיכים להתרבות ....... כאילו .... אוקיי אז מגיעים להתפתחויות מדעיות/טכנולוגיות/רוחניות חדשות...... ועוברים תקופות שונות וכו´........ אז.....? נו .....אז מה....? למה בעצם זה טוב........ ? התפתחות זאת מטרה ? - איזו מן מטרה זאת ....... ? אולי אנחנו ממשיכים לחיות ולהוליד ילדים בטעות בלי שום מטרה לעומת מה שהיינו רוצים להאמין......... ? אולי אנחנו סתם במן ניסוי ארוך טווח ........ ד"א אני מאמינה באלוהים......סתם שתדעו . ומעבר חד: מופנה לאייסי : אני אעשה בשבילך עבודה חלקית ואשתיק את עצמי קצת יותר בזמן הקרוב..... :)) מקסימום גם סקילה באבנים מתקבלת על הדעת......!! חיחי.....
טוב.....אם בא לכם תגיבו . למרות שאין כ"כ על מה...... אני סתם חושבת יותר מדיי...... ביי-ביי

IC4

New member
חס וכרפס! על אף כל סימני השאלה שלך

אני דווקא מאד מחבב את בלבולי השכל שאת תורמת לפורום :) (ואל תתני לציניות להטעות אותך) מה שכן אני לא מבין איך את יכולה להאמין באלוהים אם את בפורום בעל אוירת מטריקס כלומר זה מאכזב, כי את בעצם מתיחסת לזה כסתם סרט חסר כל משמעות אבל אם תכנסי לעולם הסרט (שהוא אגב עולם שלא בנוי במאה אחוזי ההגיון אבל עדיין מוצאים בו הרבה רעיונות) אז תראי שבעצם יש לך עולם שהוא מטריקס נניח שכל האנשים בעולם זה חושבים שיש אלוהים אז הם טועים בגדול כי לא אלוהים יצר שום עולם, אלא מעונות יצרו אותו ואז מתחכמים יגידו , אבל את העולם החיצוני יצר אלוהים כן נכון נגיד אלוהים ששם למעלה בשמים, הניח לאינטלגנציה מלאכותית לשלוט בעולם אגב השמים די נחרבו , ככה שאלוהים בטח עבר דירה
ואני לא חושב שהמכונות מאמינות באלוהים ככה שאחרי שיישארו רק מכונות בעולם, האמונה באלוהים תעלם , ואיתה אלוהים עצמו ואז יהיה אושר עילאי לאנשים שלא יחיו בשביל לשמוח אותו בכל מקרה THERE IS NO MASTER PLAN כל אחד עושה ילדים לעצמו, כדי שיהיה לו משמעות לחיים, שלא ימות לבד, שמישהו יאהב אותו- ואולי גם כדי שהילדים יטפלו בו בעת זיקנה. אייסי לא כועס על האנשים הנחמדים ואייסי לא סוקל באבנים (תשע מילימטר פשוט יותר יעיל)

RedStorm

New member
אני כל כך רוצה לרשום הודעה ארוכה

ומתפלספת עכשיו אבל אין לי כח אז מחר...

srullli

New member
ועתה תגובה לתגובה באיחור קל...... ../images/Emo70.gif

(כסא המחשב (החורק והלא-ממש נוח....) היה תפוס שעה קלה ע"י אחד מבני הבית....) טוב,אז ככה קודם כל רציתי לומר שאהבתי את מאטריקס , אבל עדיין מאטריקס הסרט הוא לא כל עולמי...... !! ז"א סרט נחמד ומשקף רעיונות נחמדים ומעניינים למחשבה ובהחלט אפשר להעריץ את הרעיון ואת ההשקפה הזאת.....אבל שוב זה רק סרט ויצר אותו אדם מסויים כמו כולנו שהוא כנראה בעל מחשבה מעמיקה..... אבל זו רק אחת מתוך המון השקפות ורעיונות .... ובשום דבר אי אפשר להיות בטוחים אלא רק להעריך שאולי זו המחשבה הנכונה...... . למרות שרעיון המאטריקס הוא באמת לא רע בכלל !! עכשיו כשאני אומרת שיש אלוהים,שאני מאמינה באלוהים, אני כמובן לעולם לא יכולה להיות בטוחה ב-100% , אבל אני דיי חושבת שיש (ואולי אני סתם פוחדת לא להאמין.......)..... אבל לא אכחיש שמה שמנהל הפורום הנכבד (הלא-הוא אייסי (4)) יכול להיות אולי באמת הגיוני-משהו...... :) במה שאני מאמינה לא צריך להיות קשר ישיר לאם אני אוהבת את הסרט או לא, ואני ממש לא מתכוונת להעליב אותו, להיפך הוא רווי משמעויות. בקיצור אני ליברלית כזאת ומוכנה להקשיב לדיעות ורעיונות חדשים !. אתה רוצה להגיד לי שכל האנשים פה בפורום הספציפי הזה הם אתאיסטים ? ורציתי גם לשאול אם מה שכתבת אומר שאתה מסכים עם ההנחה שאין מטרה ומשמעות להמשכיות הקיום.....אלא שיש אולי משמעות להמשך קיום עצמי של כל אדם בנפרד ,שהוא גורם לה להיות בעצמו ע"י הבאת ילדים....? ובקיצור ולצורך סיכום אופטימי וידידותי להודעה זו רק הרשה לי לציין את תודתי.........
, אדמומיות מסתורית הציפה לי לרגעים את פניי.....:) ו...נחמד לשמוע.....!! :) וגם רציתי לומר שאני מחכה להודעת רד סטורם...... :) קח את הזמן.....!
אה,ועוד משהו שנזכרתי זה שרציתי לשאול אם יכול להיות שהיה כבר את מאטריקס בטלויזיה? אם הוא הגיע כבר לשם? ואם לא - אז אם למישהו יש מושג מתי בערך זה יקרה ? שרולי שנושמת לרווחה לאחר שסיימה לרשום את כל מה שהיה לה לומר :)

IC4

New member
fear the four

ואולי את חושבת שאייסי הוא המנהל = אלוהים ואת פוחדת שלא להוסיף חיוך קטן כדי שלא ישלח לך ברק ל<אזור אחורי מצונזר> לא סתם, אני רק משתעשע לי רד סטורם הוא אגב האדם אליו מגיע הקרדיט לפורום הזה בתשובה לשאלתך לגבי איך אני תופס את היקום ומהות נוכחותנו בו (אם בכלל שאלת) אני רק אסביר שאני מסתכל על זה כמו בסרט קיוב חבורה של אנשים שנזרקים ל(מתעוררים ומוצאים את עצמם ב) שומ-מקום לא ידוע ואין להם מושג מה זה ולמה הם שם ובלהבלהבלה אנלוגיה נחמדה לא ? כפי שכבר דיברנו בפורום הזה על קיוב, מוצגת שם גישת ה"תצילו את עצמכם מעצמכם" כלומר אל תחשבו על שום דבר שיסיח את דעתכם מלשמור על חייכם - אני חושב שאין טעם לבזבז את החיים בחיפושי שווא - לפחות לא בשבילי כי אני לא מאמין ביכולתי לפצח את גדולות היקום ומשמעותו צריך פשוט לחיות ולהנות ו...לחכות לראות מה יהיה הלאה :) תמשיכי לחשוב, חביבתי - אני ואנחנו מעריצים את זה

srullli

New member
אתה בהחלט צודק

ואפילו לא חשבתי אחרת עוד לפני-כן....... ! בגלל זה אני לא כ"כ דוגלת בכניסה להתפלספויות מרובות...... כי בסוף זה משגע את השכל לגמריי , וממילא אין בזה הרבה טעם כי בסופו של דבר לרובינו יהיו למרות הכל חיים שיעמומיים ושיגרתיים ......הכל בא במסגרות.... אני גם לא חושבת שיהיה אפשר "לפצח את גבולות הייקום" ....זה סתם הירהורים חסרי מטרה בעצם..... אולי באמת חבל על הזמן.... את הסרט "קיוב" לא ראיתי (למרות שהשם מצלצל מוכר...) , אני חושבת גם שלמרות שגם לא צריך לחיות סתם ללא מחשבה , כך גם לא צריך לבדוק כל הזמן את עצמינו או מה עושים..... בקיצור צריך לחפש במהלך החיים את הדברים שעושים לנו טוב וזהו !! חיפוש אחריי האושר.... הרגעים הקטנים האלה..... ולנסות כל הזמן דברים חדשים כדיי לא להגיע לגיל מתקדם ולהתבאס מה לא הספקתי לעשות ולהרגיש.... הלאה....... אני אגיד עכשיו לילה טוב כי באמת הגיע הזמן ....... אז לילה טוב לכווווולם ולכל העולם ממני שרולי, אני ,ואפילו-אפילו אנוכי !!!!
התחרפנתי !!! מה עשיתם לי ??!!!??

RedStorm

New member
לא לא לא לא לא

אולי זו מחשבה של נער מרדן שלא מכין שיעורים במתמטיקה ואתם המבוגרים:) מדברים לכם אבל באמת בסופו של דבר לכולם יההיו חיים שיעמומיים ושיגרתיים? הכל בא במסגרות?(אולי נכון) אין טעם לחפש תשובה כי לא תמצא? תיראי לפי מה שאני רואה רוה האנשים נהנים מחיים שיעמומיים ושיגרתיים נאי מסתכל על ההורים שלי שחיים את החיים המשעממים שלהם והם נהנים אז אין לי מה להגיד כי אם טוב להם אז אין בעיות אם זה אבל אולי הם לא מכירים משהו אחר? _____נאום מאטריקסי_______ אולי חינכו אותם שזאת הנאה אולי זה פשוט מה שהם אוהבים אי אפשר לדעת כיי עוד לא ראינו משהו אחר... אתה נולד עם זה ומת עם זה בלה בלה בלה ...... אמממ אמממ אמממ אמממממ אמממממ אני אומר לחפש תשובה שישגע תשכל כל ההתפלספויות לדעתי זה טוב... ואם את אומרת שצריך למצוא את הדברים שעוים לנון טוב זה לא נכון אצך כולם כי ישש כל כך הרבה דברים שאנחנו עשושים מרצוננו ועדיין סובלים מהם מי שלא אני מעריץ אותו...

IC4

New member
אח אח אח

תראה תקרא תראה חשבתי שהאנושות יפה כי כל אחד שונה כל אחד UNIQUE :) תיקח את זה ולא נשאר לנו הרבה אם הם נהנים, למה שהם יצטרכו לדעת/להכיר משהו אחר תמיד יהיה משהו אחר, לא ? המרדף אחר האינסופיות רק גורם לנו להתפתח, לא באמת נגיע לסוף מה שכן מתישהו אני מניח הסוף יגיע אלינו (כשהיקום יקרוס לעצמו)

IC4

New member
Red Storm Entertainment

סטורם, תראה איזה טעויות אנחנו עושים, אנחנו דופקים את בני האדם בגיל מוקדם :) צריך כמו שבמטריקס לא משחררים מישהו אחרי זמן מסוים, לא לתת למישהו להכנס לפורום הזה לפני גיל מסוים :) לא סתם - שרולי , אין רע בלחשוב מחשבות נסחפות - אם לא היה את זה , היה בהרבה יותר משעמם בחיים קרדיט לרדסטורם הכוונה היא כמובן שהוא אחראי לקיום הפורום הזה ולכן מגיע לו הכבוד

IC4

New member
פשש ריפר, כחול צבע יפה :)

ובלי שום קשר Oh, say! can you see by the dawn´s early light What so proudly we hailed at the twilight´s last gleaming; Whose broad stripes and bright stars, through the perilous fight, O´er the ramparts we watched were so gallantly streaming? And the rocket´s red glare, the bombs bursting in air, Gave proof through the night that our flag was still there: Oh, say! does that star-spangled banner yet wave O´er the land of the free and the home of the brave? On the shore, dimly seen through the mists of the deep, Where the foe´s haughty host in dread silence reposes, What is that which the breeze, o´er the towering steep, As it fitfully blows, half conceals, half discloses? Now it catches the gleam of the morning´s first beam, In fully glory reflected now shines in the stream: ´Tis the star-spangled banner! Oh, long may it wave O´er the land of the free and the home of the brave! And where is that band who so vauntingly swore That the havoc of war and the battle´s confusion A home and a country should leave us no more? Their blood has washed out their foul footsteps´ pollution! No refuge could save the hireling and slave From the terror of flight or the gloom of the grave: And the star-spangled banner in triumph doth wave O´er the land of the free and the home of the brave. Oh, thus be it ever, when freemen shall stand Between their loved home and the war´s desolation! Blest with victory and peace, may the heav´n-rescued land Praise the Power that hath made and preserved us a nation! Then conquer we must, when our cause it is just, And this be our motto: "In God is our trust": And the star-spangled banner in triumph shall wave O´er the land of the free and the home of the brave.

S__A

New member
What the hell ?!

מה זה הנאום הארוך הזה ?? תסביר בעיברית ..

למעלה