עונהההה../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif
משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ..זה יותר שבוע שעבר אבל זה ממשיך השבוע- נולדו לכלבה שלי 4 גורים מקסימיםםם!!! משהו רע שקרה לך השבוע: לא מעבירים אותי כיתה אוני תקועה כבר שבוע וחצי בכיתה המעפנה שלי בלי חברות ועם כל הילדים שאני שונאת מהשכבה. שיר שלא הפסקת לשמוע: ich bin nicht ich של טוקיו הוטל
התחדשות השבוע: הכיתה שלי התחילה לפתח מוח-שזה באמת חידוש! תוכנית השבוע: אממ.. האי נחשב? סרט השבוע: לא ממש ראיתי סרטים השבוע חוץ מאיזה אחד מגעיך עם הרבה דם... ספר השבוע:השמיניההההההה והקרדינל המוזהבבבב
מאכל השבוע: שניצלים שסבתא שלי מכינה..יאמי!! יציאת השבוע: "נרקו חכה לי" (במבטא של נרקומנים) אחותי צעקה את זה לכמה ילדים בכיתה ג' שהסניפו טיפקס. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש את ורד-זה כל שבוע אני מצפה
..אממ אהה שיעבירו אותי כיתה...אמא שלי תלך לצעוק עליהם שם חבל על הזמן..חעחע אני אמרתי לה להגיד ליועצבת הבת **** שאני בקושי לומדת וחוזרת הבייתה בוכה כל יום...שסנ חצי נכון.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ורדדדד
ואורי מאיררררררררר שכבר הרבה זמן לא הלכתי למפגשי פורום שלו....אורקיייייי חולעעע עליך!! אהה וגם מטי אטלס שאמא שלי אמרה שתנסה לעשות לי ולאחיות שלי מפגשון קטן איתו. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: צ'ומעת?? דיברתי איתך....(במבטא של מישהי שמעשנת כבר 50 שנה) תמונת השבוע: בתגובה להודעה הזאתתת התוכניות שלי לשבוע הבא: אממ לא תכננתי כלום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הרוב חרא...אבל בכללי סבבה