אולי זה מוקדם אך אני מצטרפת!

sigaliot

New member
אולי זה מוקדם אך אני מצטרפת!../images/Emo141.gif

אתמול עשיתי בדיקת דם ואני בהריון , בעלת בטא בת שלוש ספרות יפות ועגולות. אין מאושרת ממני ברגעים אלה ואני כ"כ שמחה להפוך לחלק מכן , חיכיתי לזה המון זמן ואם לגלות לכן סוד , נהגתי להכנס לפה לקרוא ה-כ-ל!!! לא יודעת , אולי זה מוקדם מדי להצטרף אבל למה להתאפק? שיילכו לעזאזל האמונות התפלות , אני מתכוונת להנות מכל רגע! אז זהו , עדיין בהלם אבל שאלה אחת כבר יש לי: מישהי מכירה את בורנשטיין? מתי לקבוע תור אליו? (חברה שלי אמרה שאיך שאני מגלה שאני בהריון לקבוע תור כי הוא עמוס).

1אהבה

New member
ממליצה בחום../images/Emo23.gif

הוא מס´ אחת. לקבוע תור כבר עכשיו

כבר אמא

New member
יופי../images/Emo140.gif שיהיה בשעה טובה ושמצב רוחך

הטוב ילווה אותך בתשעת החודשים הבאים (גם עם הצרבות והבחילות
)

ligo

New member
מזל טוב וברוכה הבאה../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

חן123

New member
../images/Emo49.gif מברכת אותך על הצטרפותך

תשמחי, יקירתי, מותר לך! ותאמיני לי ששמחה רק תעשה טוב לעובר/ים שלך! בטא עם 3 ספרות זה מכובד מאוד! בורנשטיין ידוע כאחד הטובים שיש, ובהתאם אכן מומלץ להזמין תור, מה גם שמה יש לך להפסיד, תתקשרי אליו המון בהצלחה! חן

שיהיה ב - ../images/Emo49.gif

מאחלת לך הריון מלא ומשעמם ומלא שמחת חיים, כמו ההודעה שלך. סיגל

טילי2

New member
סגליות, ברוכה הבאה לבית שלנו../images/Emo82.gif

הריון קל ופשוט ושתהני כל רגע.

yaelhul

New member
מזל טוב גדול סיגליות ../images/Emo140.gif

ואת צודקת בעיני במאת האחוזים. עבדנו קשה בשביל ההריון הזה, אז מה פתאום להתאפק מלשמוח ומלהצטרף ??? תהני מכל רגע חמודה. ההלם יעבור צ´יק צ´אק, ואת מקומו יתפסו המווווווןןן שאלות ותהיות ותחושות. מאחלת לך הריון קל, ארוך, בריא ומשעמם. יעל

sigaliot

New member
תודה רבה לכולכן ../images/Emo140.gif כבר עוד שאלה..

מתי אני צריכה ללכת לשמוע דופק בפעם ראשונה? האחות אמרה לי לבוא בעוד עשרה ימים , כלומר שבוע שישי , זה לא מוקדם מדי? ושאלה טכנית....איך אני מוסיפה אייקונים לאמצע טקסט , ניסיתי והצלחתי רק בשורת הנושא.... תודה רבה לכולכן על קבלת הפנים החמה....אני מתחילה להתאושש מההלם ועכשיו צפים ועולים להם פחדים וחששות.... בטח גם אתן עברתן את זה....

סיגליות, השאלה למה את קוראת שבוע

שישי. האם כבר יעברו שישה שבועות + יום או מס´ ימים כי אז זה כבר שבוע שביעי נקרא. ובשבוע שביעי כבר אפשר לראות דופק אם כי לא תמיד ואז בלי פניקה קובעים תור למספר ימים אח"כ. שיהיה בהצלחה
שירלי.

yaelhul

New member
שבוע שישי זה בד"כ המועד המוקדם

ביותר בו ניתן לראות דופק, אבל אני אוסרת עלייך באיסור חמור להתרגש אם לא רואים. שמעת? זה יכול להמתין גם שבועיים אח"כ למיטב ידיעתי. אייקונים לאמצע הטקסט מוסיפים בלחיצה על "סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה" שנמצא מתחת לחלון ההודעה (ולא ליד חלון הנושא). בהצלחה. יעל

sigaliot

New member
שאלה היסטרית...(זה יקרה בטח הרבה) ../images/Emo9.gif

אז ככה , בעיקרון אני לא מרגישה כלום! בימים הראשונים לאיחור היו לי כאבי מחזור , ביומיים האחרונים הם נפסקו וזהו , אין לי שום תחושה מלבד הציצי שעוד כואב אבל לא נורא. אמא שלי אמרה לי שהיא הקיאה נורא בהריונות שלה , אני יודעת שזה לא אומר כלום אבל מאוד יכול להיות שאני ירשתי את זה. מתי מתחילים להרגיש בחילות? (אני בשבוע חמישי).

אני לא הרגשתי בחילות עד השבוע ה...

40. הבחילות וההקאות היחידות היו בלידה.וואלה? - וואלה. רבאק , סיגליות - לא לכל אחת יש בחילות. חמודה , רק התחיל ההריון - את כבר רוצה להתחיל לסבול? שבי לך בשקט , עוד מעט זה יתחיל , או שאת יודעת מה? - זה לא יתחיל. אני לא הרגשתי כלום כלום כלום ולא היו לי שום תופעות לוואי פרט לצרבת מאוחר הרבה יותר (ובחודש התשיעי גם טחורים ושאר מרעין בישין). בתחילת הריון פשוט מתמסטלים מהעובדות (אני בהריון , אני בהריון...יאאאא...) - וזה מה שאני ממליצה לך לעשות במקום לדאוג למה ומדוע את "לא מרגישה כלום". ושיהיה בהצלחה.

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בנוגע לבחילות ... אז קודם כל למזלנו (לא למזלי האישי אלא למזלנו הקולקטיבי
) הן לא מופיעות אצל כולן. וזה שהן לא מופיעות זה ממש לא אומר שמשהו חלילה לא בסדר. פשוט תיהני כל עוד את יכולה לפני שהן מגיעות... אצלי הן התחילו נדמה לי בשבוע 8 והלכו והתגברו והתגברו ו... עד היום אני מחכה שהן יפסקו ועוד לא . בכל מקרה שבוע 5 זה מוקדם מאוד ויכול להיות שהן עוד יופיעו, אבל יכול להיות שאת בת מזל והן יפסחו עלייך בהצלחה! כוכי

yaelhul

New member
מאחלת לך שלעולם לא תוכלי לספר לבת

שלך מתי התחלת להרגיש בחילות, פשוט כי לא יהיו לך כאלה. לי לא היו בחילות אפילו לרגע, והקאות זה משהו שאני מכירה רק בצחצוח שיניים. זה לא מנע ממני להיגעל ממאכלים מסויימים בשלושת החדשים הראשונים, אבל עכשיו הכל הולך (חוץ ממה שאסור). שיהיה קל. יעל

sigaliot

New member
טוב נו...אני סתם מתלהבת ../images/Emo3.gif

ורוצה להרגיש כבר בהריון....אל תתייחסו , זה בטח יעבור לי מתישהו...אחרי הכל אני עדיין-

טילי2

New member
ואני לא הרגשתי בחילות והקאות בשני

ההריונות שלי. אין פה חלק של תורשה. האמא שלי דוקא כן היו לה תופעות כאלה.

למעלה