אולי זה מוקדם מדי אבל מה דעתכם לחשוב על הספר של החודש הבא?
S stush New member 27/11/04 #3 אולי....../images/Emo41.gif אנחנו לא מפסיקים לדבר פה על מד"ב ופנטזיה אז אולי נקח ספר כמו המשחק של אנדר (ככה קוראים לזה?) כדי שכולנו נבין על מה אתם כל הזמן מדברים.... או... שאפשר לקחת ספר מדהיםםם כמו "שבט דוב המערות" של ג'ין מ. אואל... [בלי ההמשכים]
אולי....../images/Emo41.gif אנחנו לא מפסיקים לדבר פה על מד"ב ופנטזיה אז אולי נקח ספר כמו המשחק של אנדר (ככה קוראים לזה?) כדי שכולנו נבין על מה אתם כל הזמן מדברים.... או... שאפשר לקחת ספר מדהיםםם כמו "שבט דוב המערות" של ג'ין מ. אואל... [בלי ההמשכים]
B Britush New member 27/11/04 #4 אנדר זה טוב. ../images/Emo99.gif ../images/Emo42.gif (ואז מישהי תקרא את זה סוף סוף. והמבינה תבין. )
M mydas New member 27/11/04 #8 אם יש לי זכות דיבור אני הייתי מציעה את "אליס בארץ הפלאות" לא היה כאן פעם דיון על הספר-הבסיסי-ביותר הזה, כן? מסתכנת בסקילה ע"י metaalsirius
אם יש לי זכות דיבור אני הייתי מציעה את "אליס בארץ הפלאות" לא היה כאן פעם דיון על הספר-הבסיסי-ביותר הזה, כן? מסתכנת בסקילה ע"י metaalsirius
B Britush New member 28/11/04 #9 רעיון לא רע. ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo42.gif