אולי זה ממש ברור, אבל הבוקר גילית..

אולי זה ממש ברור, אבל הבוקר גילית..

שג´ינג´ר מוסיף המוון לצ´אי..

לאאאאא ../images/Emo5.gif

זה כל כך מגעיל אני לא אשכח את זה... 5 בבוקר אחרי לילה ארוך ללא שינה יושב בחוץ מכוסה בשמיכה באמצע הכביש עם 6 הודים מדהימים אשר גרים ברחוב כולנו מסביב למדורה פתאום צועק מישהו עם תלת אופן צ´אי צ´אי הלכתי קניתי זה היה כל כך מגעיל ולא ידעתי למה אחרי שסיימתי שאלתי אותו הוא אמר שהוא הוסיף גינג´ר מאז אותו מקרה כל פעם שביקשתי צ´אי אמרתי גם שיתנו לי אותו ללא גינג´ר.. בעעעעעעעעעעעעעעעעע

ברי, ניסית פעם.. תה טיבטי? ../images/Emo5.gif

כזה אסלי,ששותות הסבתות? זה, למקרה שלא יצא לך, עם חמאה ומלח.. והטיבטים, לא מקבלים לא, תמיד יצא ששתיתי שתי כוסות..
שכמוני.. אז אל תתבכיין על קצת ג´ינג´ר בבקשה.. חוצמזה שזה בריא..

חחחחחחח אם

אם אתה אומר מי אני אשבור לך המילה? בריא בריא או מאוד בריא תודה אני מעדיף לא בריא אבל אם אתה שתית תה עם מלח וחמאה
מעניין אותי אם יש דבר כזה שנקרא ציפס טיבטי שבמקום מלח שמים שם סוכר ובמקום תפוח אדמה הם משתמשים בתפוח עץ... ברי

noaaaa

New member
אוי.. תה עם מלח

בעההההההההההההההההה איכככככככככככככככס בעעעעעעעעההההההההה@@%^7*%$32 בצפון הודו באחד הטרקים של לאדק ירד גשם חבל על הזמן ונכנסנו לאחד הבתים(אם אפשר לקרא לזה ככה)ובעל הבית הגיש לנו תה ואני הייתי קפואה וכ"כ שמחתי ותכננתי כבר איך אני מבקשת עוד ולוקחת גם לדרך ו.. אחרי שלוק אחד רציתי להקיא את נשמתי,תה עם מלח??? והסתכלנו אחד על השני,השתדלתי לא להיות קיצונית בתגובתי אבל הללללללללללללללללללו???

aviron

New member
มืสวบเ&#3

וזה המתכון התאי לתה - להאדרת שמו של התה התאי ולתפארתו !!

למעלה