אולי זה משהו ישן

Lion_Heart

Well-known member
אולי זה משהו ישן

אבל אחת ה companions של הדוקטור הרביעי היתה time lord בעצמה והפגינה שליטה דיי מרשימה ב regeneration שלה... כי היא חיקתה מישהי אחרת...האישיות לא השתנתה והיא בחרה את צורת הגוף החדש (להיראות כמו מישהי שהיא פגשה בפרק הקודם)

Davros

New member
נמ, אהא.

קראו לה רומאנה (נו טוב, רומאנאדבוראטרלונדאר) והיא הייתה אדונית זמן. היא לקחה צורה של איזה נסיכה שראו כמה פרקים לפני זה (אדוני זמן יכולים לעשות את זה, לדוגמא, הדוקטור השישי שלקח את הצורה של מקסיל.)

Lion_Heart

Well-known member
נכון...אבל...

היא עשתה את זה מרצון...כמה פעמים רצופות ואפילו שינתה את עצמה לחייזרית כלשהי, ואת כל זה עשתה בלי לגסוס , ואני לא חושב שהדוקטור החמישי השתנה מרצון או בחר את צורתו החדשה...על פי מה שראיתי זה היה ראנדומלי לחלוטין כמו כל הרגנרציות הקודמות

Davros

New member
...

אני מאמין שזה לא במקרה ש6 קיבל את הדמות של מקסיל. אני די בטוח ששמעתי את הכותב של the caves of androzani מדבר על הריג'נריישן של 5 ומתייחס לזה. אני חושב שזה שרומאנה החליטה לבד להתחדש ולבחור מה היא רוצה להיות לא גורם לזה שהיא תוכל להתחדש עוד פעם בתוך כמה שניות וככה הלאה. מה שהיא עשתה בdestiny of the daleks הוא כנראה מיומנות אישית שלה או של עוד כמה אדוני זמן בלבד. עוד הוכחה לזה היא שאדון זמן שמתחדש בתור עונש לפשע [כמו דוקטור 2 בthe war games] גם "בוחר" את הצורה החדשה שלו. הוא בוחר אותה מתוך כמה פרצופים שמראים לו, אבל בכל זאת, בוחר אותה.

למעלה