אולי זה מתחיל משם

איטיזית

New member
אולי זה מתחיל משם

כתבתי כאן כבר למה אני חושבת שהניסיון שלי הוא מועט.
אבל אני לא חושבת שהייתי כנה אתם עד הסוף (וכנות במיוחד פה היא דבר חשוב)

אז ככה בגיל 20 או יותר נכון 20 וחצי התחלתי לעבוד בלילות כמנחת קבוצות צ'אט באינטרנט בלילה של חברה שכבר פשטה את הרגל או במילים אחרות בשיחות סקס.
זאת היתה עבודה נוחה קלה ובעיקר עם כסף טוב בצידה.
הבעיה היא שאחרי כל שיחה (בממוצע 4 שיחות למשמרת) לא יכולתי להביט על גברים בצורה נורמלית כולם היו נראים לי סוטים .

עכשיו זה לא שאני נגד פורנו להפך אני חושבת שיש בזה משהו משחרר אבל ששום במשך 25 דקות התנשפויות והתלחשויות וכל מיני דברים שרוצים להכניס לי שם (סליחה זה לא המחסן של כאילו) אז הסקס עצמו הופך לדבר מלוכלך לא נעים ובעיקר מכאיב (ולא זה לא נעים שצובטים לנו תפיטמות , כמו שלכם בטח לא יהיה נעים עם נבעט לכם באשכים)

אז האם אתם חושבים שמשם התחילה הבעיה קצת כמו שילד יאכל כל היום במשך חצי שנה רק שוקולד בהתחלה הוא התלהב אבל סביר להניח שאחכ תהיה לו בחילה בכל פעם שרק ידברו איתו על שוקולד

פשוט1984

New member
מעניין

ניתוח עצמי מעניין מאוד...
לדעתי זה חייב להיות אחת הסיבות לבעיה.

לדעתי זה אכן התחיל משם

את צילקת את עצמך במעשה (מקוה שאני טועה וכותב שטויות)
וזה מזכיר לי גם חויה אישית קשה ומשתקת.. הנה מן המשותף

לי לא קל לקרוא את הדברים שכתבת
זה משאיר בי טעם של אונס עצמי במובן ריגשי

Light18m

New member
שבוע טוב

אני מקווה שתתגברי על המחסום, ותמצאי חבר לא סוטה :)

נראה לי שאם את חושבת שמצאת את שורש הבעיה, זה כבר חצי הדרך לפתרון.

Starman3

New member
לא חושב

בטוח שזה לא תרם, אבל אני גם לא חושב שזו הסיבה העיקרית. מניח שלא כל מי שעבד שם עד עכשיו לא התנסה.

niwo

New member

כשאנשים משתפים אותך בפנטזיות המיניות שלהם (בייחוד כשאת חלק מהמושא לאותן פנטזיות, אף במובן מכליל) באופן לא הדדי, זוהי הטרדה.
אם את מציינת שאת חושבת שהעניין הזה הוא אחת מהסיבות שמונעות ממך ליצור קשר זוגי, אז כנראה שיש דברים בגו.
אני פשוט נגעל רק מהמחשבה של הדברים שהיית צריכה לשמוע.
איכס. פשוט גועל נפש.
זה בסדר לשתף פנטזיות מיניות, אך צריך שיהיה consent וששני הצדדים יהיו פתוחים זה עם זה.

נשמע מחריד...

נשמע מצלק...

אני שונאת להיות מומחית בגרוש אבל ההפתעה שלי תהייה עצומה אם אשת/איש מקצוע יגידו שחוויה כזאת לא מותירה חותם על הנפש.

כמו שנכתב מעלי, לפחות הזיק החיובי הוא שאת שמה את האצבע על מקור הקושי, ומכאן תוכלי להמשיך לסלול את דרך להתגבר עליה

אולי התחיל משם ואולי לפניי

איך הייתה התייחסותך למין עד גיל 20?
מתיי קיימת יחסים לראשונה?

איטיזית

New member
אמממ

האמת עד גיל 20 לא חשבתי בכלל על סקס אולי זה בלל שהייתי דחויה חברתית ודיכאונית עם ניסיונות התאבדות מרשימים (אבל זה לנושא אחר.)

ופעם ראשונה בגיל 27 וחצי .

זה לא התחיל מעבודתך בשיחות אירוטיות

זה התחיל הרבה קודם.
אם עניין עבודתך בשיחות אירוטיות היה האישו אז לפניו היית מתארת מהלך חיים רגיל מבחינה מינית ובכלל.

נשמע כאילו זה התחיל משם.

אני ממליצה ללכת לדבר על זה עם מישהו כדי לעשות הפרדה בין מה שהיה לבין מה שיכול להיות.

למעלה