אולי זה קצת באיחור אבל המון מזל טוב

יאיר5

New member
אולי זה קצת באיחור אבל המון מזל טוב

לטייגר ולאנשלית המקורית היקרה על ניהול הפורום הזה. ממני יאיר שאוהב אותכם.

יאיררררררררררר ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ואי ואי ...זהו,יש לך חברה,אתה שוכח את כולם? דיר באלאק לבצע העלמות יחידים כזו שוב הא.... מה קורה איתך איש? מה שלומך? איף,אני בטוחה שיש לנו המון המון המון להשלים....כבר מתה לשמוע הכל... וברוך הבא לפורום הכי שווה בתולדות תפוז... טוב לראות לך...

יאיר5

New member
אנשליתתתתתתת../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

זה לא שנעלמתי בפורום הווותיק שלנו כתבתי לך מה קרה בערך ולמה לא הייתי ליד מחשב כמה חודשיים טובים תקראי ותביני. יותר אני לא הולך לשום מקום מי שתרצה שתבוא אלי זהו... אני מאוד התגעגתי אליך(בשיא הרצינות). ובאמת יש לנו המון המון להשלים ואנחנו גם שכנים אז נוווווווו.
מתי רואים אותך?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? שלך יאיר

יאירררררררררררר../images/Emo24.gif

איך אני שמחה שבאת!!!!! הבנתי למה לא באת כל כך הרבה זמן.... שאף אישה לא תפריד ביננו יותר הא...חח.. גם אני התגעגעתי מליונים,אבל אנחנו לא כל כך שכנים כבר...אני יעדכן אותך טלפונית.... גרמת לי לחיוך מאוזן לאוזן היום,רק שתדע...
ייב ייב

יאיר5

New member
רק שתדעי גם את גרמת להרבה חיוכים...

ואם אנחנו לא שכנים אז לפחות שאני ידע כמה אנחנו רחוקים
... בכל זאת כולה ישראל לא????? בטח רק מחר תראי תהודעה בבוקר אז שיהיה לך אחלה יום אחלה בוקר בקיצור שיהיה לך רק אחלה וטוב וכתום תמידדדדדדדדדדדדדדדד. שלך יאיר

למעלה