אולי זה קצת גדול עליכם...

jessy M

New member
אולי זה קצת גדול עליכם...

אבל אם מישהו ידע זה יעזור לי מאוד.. הנוסחא הכימית של אתר...? (אתר- ether -סם הרדמה רפואי שהיה פופולארי בשנות השבעים בתור סם הזיות)

TheHead

New member
אין שום דבר שגדול על Erowid

קודם כל, יש משפחה כימית של ethers... זה קשור בחיבור במיקום של אטום החמצן במולקולה, אם אני לא טועה. יש המון סוגים של אתרים. האתר שאתה מחפש הוא אתיל-אתר, או דיאתיל אתר. את הנוסחאות תוכל למצוא בלינק שבסוף העמוד. אתר היה פופולרי כסם הרדמה, ואז הפסיק להיות פופולרי, כשגילו שהוא עושה נזק למורדם. יש כל-כך הרבה סמים חוקיים - אני לא ממליץ לך להשתמש באתר, לא בגלל ניסיון כלשהו אלא בגלל המידע הנ"ל. בכל אופן, לפני כל חומר חדש, תמיד לקרוא ב-Erowid כמה שיותר, כולל חוויות של אנשים אחרים. שיהיה בהצלחה עם הסינתזה. --ראש.

jessy M

New member
אני בחורה אגב...אבל בכל מקרה

לבחור ששאל מה אני מעשנת... זה חומר להרחה, רק במקרה ויצא לך להתקל בזה באחד מן הימים. אני מודעת לנזקים (בכל מקרה אני אכנס לאתר לפני הכל)- זהו חומר ממכר מאוד, דליק מאוד, נדיף מאוד ומזיק מאוד. אך במידות הנכונות כל דבר יכול להיות נחמד. כך שלדוגמא, ממה שהבנתי ובגלל זה בעצם נשאלה השאלה, המרכיב העיקרי ב"פופרס"- נוזל להרחה שמוכרים כתוסף מעורר חשק בחנויות סקס וקיוסקים, הוא אתר. קשה להשיג היום אתר שנמצא בבתי חולים ואליו אין גישה לאזרחים, לכן מאוד הופתעתי לשמוע על הפופרס ומאחר ולא כתוב את מרכיביו המדוייקים על הבקבוק רציתי לדעת ממה מורכב אתר. אני כבר אמצע מקורות אחרים. תודה בכל מקרה ותודה על הדאגה. תשמרו על עצמכם.

למעלה