אולי זה רק אני אבל...

lior efi

New member
אולי זה רק אני אבל...

נראה לי שצריך להחליף כבר סקקקרררררר!!! ומי בדיוק המנהל של הפורום!? אולי צריך לעשות סקר כזה, לבחור מבין כמה מאיתנו מי הכי עדיף להיות מנהל!?

Paranoid Y

New member
כן, זה רק אתה ../images/Emo13.gif

בגלל שאין מנהל, והמנהל הוא שכותב את הסרטים... ולא צריך לבחור מנהל, המנהל הכי טוב כבר נקבע, רק צריך לחקות שימנו אותו לשלטון..

Paranoid Y

New member
אני רק תמה בקשר לדבר אחד....

למה שמנהל יכתוב סרטים בכלל??

OzzzzzY

New member
למישהו יש מושג למה זה לוקח כ"כ הרבה

זמן?!? כבר חודש רצים פה דיבורים על מינויו של המנהל החדש...

meandmeandme

New member
אההההההה...

כן... אני אמור לנהל את הפורום הזה מתסתבר.. אבל אני עם הכישרונות האיישים שלי מצליח לא להבין מה לעזאזל "אפרת, מהנלת הראיונות כאן בתפוז אנשים" רוצה ממני. פעם ראשונה היא אמרה לי שכל מה שאני צריך זה ראיון ולהגיע בין השעות 10 ל6. אז הגעתי. אבל היא לא הייתה שם. יש לציין שאני גר רחוק בדרום ושבשבילי (ילד בן 14) להגיע לרמת גן זה לא עסק פשוט. אוקי אז התאוששתי מהמכה הזאת וכשחזרתי הביתה שלחתי לה מסר. היא אמרה שהייתי צריך להתקשר קודם ולקבוע איתה. בפצוף חמוץ אמרתי "טוב.." ואחרי כמה שבועות שוב אירגנתי הכול והתקשרתי אלייה. אחרי אולי 20 ניסיונות בימים שונים ושעות שונות אני מצליח לתפוס אותה. אני אומר "שלום אני יאיר, אני שלחתי לך מסר אמרת לי רק להתקשר לפני שאני מגיע כדי שתוכלי להיות שם" אז היא אומרת "אוקי.. מתי אתה בא?" אמרתי משהו שכנראה לא מצא חן בעייניה והיא אומרת "לא לא לא! אני עושה ראיונות רק בימי ראשון ושלישי" אני מגיב בזעזוע: "אה..". "אבל בימי ראשון זה רק לפני הצהורים ובימי שלישי רק אחרי הצהריים". אוקי, אז כל התכנון הלך לפח. עכשיו זה קצת מסובך... כי יש לי בסך הכול יום אחד שבו אני יכול לעשות ראיונות (להגיע לתל אביב ביום ראשון לפני 12 זו מסימה בלתי אפשרית אני מצטער" ורק איזה חלון של שעתיים שאני יכול להכנס. אז שוב מתכננים. וזה ממש לפשוט! כי לאנשים נמאס שאני אומר "תקישיב\י בא לך לבוא איתי ביום X לתל אביב אני חייב לעשות איזה ראיון חשוב וזה.." ובסוף מפשל. אבל! אני מתעלה על עצמי ומצליח לשכנע חבר לבוא איתי ומצליח לארגן רכבות ואוטובוסים והכול. אז אני עכשיו במרוץ נגד הזמן. כי זה היה משהו כמו יום חמישי, והחבר לא יכול שבוע הבא אז זה יכול להיות רק השבוע. וכמובן שמאוד מאוד קשה לתפוס את גברת "אפרת, מהנלת הראיונות כאן בתפוז אנשים". ניסיתי, באמת שניסתי. אבל הצלחתי לתפוס אותה רק שהייתי כבר על הרכבת. "הלו" "שלום, מי זה?" "זה יאיר שוב זוכרת? אני צריך לעשות ראיון לניהול פורום פינק פלויד ואמרת לי להגיע ביום שלישי אחרי הצוהרים או ביום ראשון לפני הצהרים ולהתקשר להודיע לך לפני." שתיקה. "אה.. סליחה.. אני שלחתי לך אימייל זימון לראיון?" "מה?" "אני שלחתי לך אימייל עם זימון לראיון?" "לא......" "אתה צריך אימייל כדי לעשות ראיון" "אין סיכוי שתצליחי להכניס אותי איפשהו ככה אולי?" "לא" "ממש לא לאיזה 15 שעה? אני ידבר מהר.. אני נשמע" "לא" "נו בבקשה בבקשה בבקשה! כבר לא נעים לי מהאנשים בפורום!" "לא לא אני מצעטרת אי אפשר" אוקי אז או שאני מטומטם (מה שכבר הוכח כנכון), או שגברת "אפרת, מהנלת הראיונות כאן בתפוז אנשים" ממש לא אוהבת אותי (מה שיכול להיות בגלל שהסיבה הראשונה נכונה). אז עכשיו קצת לא נעים לחזור על אותו תהליך שוב ושוב ושוב ובסוף לפשל. כי: א. אני גורם לעצמי להרגיש חרא. ב. אני גורם לכם להרגיש חרא. ג. אני גורם למי שאני לוקח איתי להרגיש חרא. ד. ההורים שלי מסתכלים עלי מוזר. ה. לא נעים לי ממנה כבר. אז תנו לי קצת זמן ואני ינסה להתאושש גם מהמכה הזאת ולנסות לסוע שוב. שוב, התנצלות ענקית וכנה על דברים שלא קיימתי ואמרתי שאני יקיים.

ראיונות

יאיר, אני ממליצה שלא תסע לתל אביב לפני שאתה סוגר איתה על יום ושעה הנוחים לשניכם - ורק בכתב! (באי-מייל). גם אם זה יקח התכתבות של שבוע-שבועיים, לפחות זה יהיה מסודר, אצל שניכם. תדרוש ממנה שתגיד לך בדיוק מתי לבוא - תאריך ושעה מדוייקים, לא "בערך", לא "ימי שלישי" או "בין 10 ל-4" - תאריך מדוייק ושעה מדוייקת. נניח: "יום שלישי ה-5 לאוגוסט, ב-11 בבוקר". כשתקבל ממנה את המועד המדוייק, אשר זאת (או דחה זאת) מיידית. היא נשמעת לי לא כל-כך מסודרת. לכן חייבים להיות קצת יותר קפדנים אתה.

יאיר אל תקח את זה קשה

כולנו בטוחים שאתה עושה את מירב המאמצים....(לא סתם נבחרת למלוך בנו ביד רמה) פשוט תעדכן אותנו מה קורה...

OzzzzzY

New member
אתה לא צריך להרגיש ככה...

אתה צריך לתת לה להרגיש מטומטמת על זה שהיא גורמת לילד בן 14 להגיע ממרחק כ"כ רחוק , ולא לעשות איתו את הראיון...זאת ממש חוצפה וחוסר התחשבות...

נימרודל

New member
יאיר...

מסכנון! אני מבינה לגמרי... אל תרגיש רע בקשר לזה, זה דיי האפרת הזאת שנשמעת ממש לא כמו מנהלת... אל תדאג! גוווווווווו יאיר! יה!

למעלה