אולי זה רק אני...

בריסטו

New member
אולי זה רק אני...

אבל זה מגעיל לראות אותה עם אפלק,כ"כ קיטשי,לא מתאים! זה מזעזע!

rifkin1

New member
לפי דעתי זה ממש מוזר שג'ניפר קופצת

ככה ממערכת יחסים למערכת יחסים...ועוד עם הקוסטארים שלה. היא היתה נשואה לסקוט ושלושה או ארבעה חודשים לאחר הפרידה היא נכנסה לקשר עם מייקל (היא אפילו לא היתה גרושה רישמית),וחודש לאחר הפרידה עם מייקל היא נכנסה לקשר רומנטי עם בן אפלאק... והקטע שבני הזוג שלה מאוד צפויים, זה היה ברור כשמש שלאחר הפרידה ממיקל היא תכנס לקשר עם בן כמו שזה היה ברור שהיא תיכנס לקשר עם מייקל לאחר הפרידה מסקוט. אני מסכימה איתכם, הם זוג מגעיל וממש לא בא לי לדעת עליהם כלום.

Wiccan Scorned

New member
גועל נפש...

ומה שעוד יותר מגעיל אותי שג'ניפר שלנו הופכת לג'יי לו הבאה עם חילופי הגברים שלה...

בריסטו

New member
או,בידיוק!

היא ממש נהיית "פרוצה" כזאת.זה ממש הורס את התדמית הטובה שלי עליה!

rifkin1

New member
אני לא חושבת שהיא נהיית פרוצה...

הלכנו רחוק. אני אישית עדיין מאוד אוהבת אותה בתור שחקנית בסרטים וכמובן בתור סידני בבריסטו, האגדית אבל גם מאוד הערצתי אותה בתור בן-אדם. אין לי בעייה עם זה שהיא ומייקל נפרדו, אין מה לעשות זה לא הלך, אבל להתחיל מייד אחר כך מערכת יחסים חדשה ןעוד עם בן? זה קצת משנה את ההשקפה...

RenanaD

New member
לא בדיוק "פרוצה"

אבל כבר לא כ"כ תמימה כמו בעבר. עד עכשיו ראינו אותה כ-"מתוקה, מאמית" וכו' בגלל שהיא היתה מחוץ למעגל המזעזע הזה של כוכבי הוליווד (וכולם פה מבינים למה אני מתכוונת), אבל עכשיו שהיא נהיתה חברה של בן אפלק, הכוכב של המעגל ההוא... היא כבר לא היא! זאת כבר לא ג'ניפר המתוקה שאנחנו מכירים. עוד מישהו חושב כמוני?

rifkin1

New member
זהו, נראה לי שבגלל ג'ניפר בן הוא

כבר לא "הכוכב" במעגל המזעזע של הוליווד, נראה שדווקא היא משנה אותו. תודו שלא ממש שומעים ממנו לאחרונה ושהוא דיי למד לקח "מהקרקס התקשורתי" שהיה לו עם ג'ניפר לופז... אבל זה לא משנה, הם עדיין זוג מגעיל.

aliasBOY

New member
.......

גם אנחנו חושבים שהם זוג מגעיל... כי הגבתי לך והוא כתב אם זה רק הוא אז כתבתי שגם אנחנו...

למעלה