אולי זו רק אני...

keisamit

New member
אולי זו רק אני...

אבל אני מרגישה שאת ביקוז אוף יו נכתב לבן. כאילו, לחבר שלה או משהו שעשה לה משהו נוראי ובגללו היא איבדה הרבה מהביטחון. למשל, אני באופן אישי יכולה להזדהות איתו... מישו מסכים איתי? :-\

EliranMaor

New member
אממ...../images/Emo19.gif

קלי כתבה את השיר בגיל 16, 10 שנים אחרי שההורים שלה נפרדו וגם כל הקליפ עוסק בזה...

יכולות להיות לזה הרבה משמעויות../images/Emo12.gif,

קלי אמרה שהשיר הזה הוא בעצם מנקודת מבט על הגירושים של ההורים שלה. יש כאלו שיכולים לשמוע את השיר ולהזדהות איתו בהקשר אחר לגמרי, אחרי הכל, אנחנו יכולים להזדהות עם השיר בקשר לכל בנאדם שפגע בנו.

raindrop1

New member
דעתי - ../images/Emo98.gif

גם אני נטיתי לחשוב שהיא כתבה את זה על חבר שלה, אבל שימי לב לבית הבא, ניתן לראות בבירור שהיא מעבירה ביקורת על אבא שלה: I watched you die I heard you cry every night in your sleep I was so young You should have known better than to lean on me You never thought of anyone else You just saw your pain And now I cry in the middle of the night For the same damn thing ואפשר לראות שהיא התכוונה ליותר משיר המדבר כל כאב של פרידה מחבר או משהו, אלא על כל הילדות ה"עשוקה" שהייתה לך. באתר הישראלי לקלי יש יותר פרטים, אז את מוזמנת D:

raindrop1

New member
*כל=על, *לך=לה

אני וטעויות ההקלדה שלי

raindrop1

New member
ועוד משהן קטן-

האבא שלה היה מכור לטיפה המרה
(אלכוהוליסט) אבל תראו מה יצא ממנה בסופו של דבר

amitush26

New member
../images/Emo15.gifנו באמת, חבר'ה...

הדעה שלך מעולה. זה רק מסביר כמה השיר טוב, כשכל אחד יכול לקחת את זה לצד שלו. אותו הדבר קרה גם בשיר של גלעד שגב, "עכשיו טוב", הוא כתב את זה לאח שלו שמת, למרות שהרבה אנשים היו בטוחים שהוא הומו וזה שיר אהבה או משהו
ולאלה שהגיבו- היא יודעת על מה השיר! אבל היא אומרת שמנקודת המבט שלה היא יותר מקשרת את זה לחבר. וחוץ מזה, אמרו לה פעם אחת שזה על ההורים הגרושים... זה מספיק

למעלה