אולי חדשה אבל עדיין..
זהירות זה ארוך!!

namnamonet

New member
אולי חדשה אבל עדיין..../images/Emo113.gif זהירות זה ארוך!!

היי לכולם, אני נעמה אני בת 22 ברמנית מת"א... קראתי המון בפורום והחלטתי להיות פעילה סוף סוף...ועכשיו יש לי גם במה לשתף אותכם...אז ככה.. הייתי מעוניינת לדעת אם אתם חושבים שעשיתי בחירה טובה....היום התפטרתי ממקום עבודתי מזה שנה וחודשיים לאחר שנתתי את חיי למקום כולל לא לראות את החברות שלי והמשפחה שלי מימי הולדת חגים אפילו חג או מסיבה אחת הכל הלך למקום העבודה כולל הקרבה של מערכת היחסים שלי כולל שחזר מחו"ל ראיתי אותו פעם אחת וזהו וכל מה שהבר ביקש עשיתי כולל ללכת לעשות קניות כל יום לפני המשמרת על הדלק שלי!!!!, בעבודה לא הרווחתי הרבה בכלל במשך 8 החודשים הראשונים רק 1000-1500 לחודש!!! כי לא ממש נתנו לי עבודה זה מקום טיפה בעייתי לפעמים החברויות בין מנהל הבר לברמנים דופקת אחרים במקרה הזה אני!!, אח"כ 2000 והכי הרבה היה לא מזמן שעליתי מעל האלפיים.אבל עבדתי המון כמעט כל יום ולא פעם פעמיים בשבוע לרוב כמו שאתם יודעים מדובר במשמרות של בין 8 ל10 שעות...לפחות אצלי. בכל אופן לאחר כל הנתינה שלי ביקשו שאני יעבוד ביום מסויים בהתראה של 15 שעות מתחילת המשמרת ואני לא יכולתי להגיע עקב ארוע משפחתי שתוכנן בשבילי כך שאני מסמר הערב ומכיוון שהודיעו לי ב5 לפנות בוקר ביום שישי,לא יכולתי לומר למשפחה שאני צריכה לעבוד ולכן לא הסכמתי לעבוד, התגובה שקיבלתי היייתה :"או שאת מגיעה למשמרת או שאין לך למה לבוא יותר ושיהיו לך חיים יפים" נעלבתי קשות בעיקר כי אותו בחור הוא רק מתלמד להיות מנהל והיה ברמן יחד איתי במשך כל השנה הזאת. בסופו של דבר לאחר שיחה עם המנהל הבכיר הסתבר לי שאמרו לו שקרים עלי, שאני רציתי לעזוב, ושלא עזרתי להם לרוב במהלך השנה הזו (שזה שקר) ולא היה להם הסבר הגיוני לשרירים שהחליטו לעשות לי כי הם רגילים שאני מחליפה והכל, בקיצור לאחר הידיעה הזאת החלטתי לתת את המילה האחרונה ולעזוב למרות רצון המנהל לשבת לדבר וללבן את הכל,הבנתי שלא העריכו אותי בכלל. השאלה שלי האם זו הייתה טעות?!?!?! בסופו של יום עזבתי מקום שידעתי את העבודה ואיפה כל דבר היה לי ביטחון, ועשיתי אותה טוב מאוד שיש לא מעט לקוחות ששואלים עלי, וקיצר הבנתם....כמובן גם מחינת תפריט אופי מקום מחירים קוקטיילים וכו' עכשיו נתקפתי בפחד שמה לא אצליח למצוא עבודה,אולי אני לא מספיק טובה,צעירה מידי?!?! (לא ברור לי למהאני חושבת ככה ואני גם נראת בוגרת לגילי בכל מקרה) קיצר חוסר הביטחון עלה לו ולא מפסיק להפחיד ולהדאיג אותי... יש המלצות משהו זה ממש יעזור לי ואני אשמח נורא. נ.ב-לא חושבת שיש קשר אבל אחרי שסיימתי את הקורס בהצטיינות ובתיגמול כערב אחד לברמן בבר בתל אביב, אני ישר הלכתי לעבוד בבר שהתפטרתי ממנו והייתי שם שנה וחודשיים ללא הפסקות. בכל מקרה סליחה שזה ארוך...הייתי חייבת להוציא את זה מהמערכת שלי

rustynail

New member
לא לקחת קשה, ברמניות טובות הן מצרך נדיר!

הרבה מקומות לא מעריכים מספיק את אנשי הצוות שלהם והתגמול לא מדהים.... חפשי ומצאי מקום שיעריך אותך ויתן לך להתקדם לא חסרים מקומות בת"א! אני במצבך הייתי מתפטר... אגב אם היו מפטרים אותך היה מגיע לך פיצויים! בכל מקרה גם אם התפטרת מגיע לך דמי הבראה וימי מחלה! סכום לא פעוט עבור שנה וחודשיים 1000-2000 שח דרשי אותם! בהצלחה!

namnamonet

New member
אממ...

זה כסף שחור כך שפיצויים לא יתנו לי דמי הבראה וימי מחלה נראה לי שגם לא.. אני משלמת את הביטוח הלאומי שם חושבים שאני מובטלת כבר שנה וחצי... כך שאם ישנה דרך לקבל את הכסף בכל זאת אנא תן פרטים בנושא. בכל מקרה תודה על התגובה :)

rustynail

New member
למיטב ידיעתי אם הכל שחור אז אין.....

תמיד אפשר לתבוע... אבל זה בלאגן מסוג אחר

temptation411

New member
עשית בשכל

גם ככה את לא עושה שם כסף..וגם ככה לא מעריכים אותך נסיון יש לך..ומראה לפי מה שאת אומרת צאי לחפש תמיד מחפשים ברמניות..וברמניות אובות הן בכלל מצרך נדיר בהצלחה

תומר ס

New member
אני לא מבין...

איך את עבדת שם כמעט כל יום ועשית אלפיים? לא הבנת כנראה שהמקצוע הוא לא כמו לעבוד בחנות בגדים או בבורגר קינג. במקצוע הזה עובדים קשה ומקבלים גמול כספי הולם. משכורת שעתית במקום קשה צריכה להיות בין 40 ל-100 ואפילו יותר לשעה ובמקום קל בין 30 ל- 50. קחי לדגומא יש לי עבודה מסוימת שאני עובד פעם בשבוע ומקבל יותר מ-1000 לחודש. ואם המנהל יגיד לי משהו כזה הייתי גם מתפטר בלי לחשוב.....

מניסיון אישי שלי אני אגיד לך ככה...

גם אני נוטה "לתת את כל מה שיש" לי בעבודה, בין אם להחליף אנשים, לעבוד קשה במשמרות וכדומה. עם כמה שמקום עבודה הופך להיות בית בשלב כלשהו, אתה מחובר ללקוחות, לצוות שעובד איתך וכ"ו, את חייבת לזכור שזה עדיין מקום עבודה, ולא משנה גם אם כן יש לך אחלה קשר עם המנהל או הבעלים, אם רק תתני ותתני כל הזמן, ימשיכו לקחת ממך. הכוונה שלי היא, ברור שהמקום הזה שעבדת בו הוא ביזיון, באמת, לא שמעתי דבר כזה, אבל מה שאת חייבת לעצמך זה ללמוד מהניסיון. המצב הזה היה "באשמתך" כמו שהיה באשמתם. את הורדת את עצמך לדרגה שאפשר להתייחס אלייך ככה, ועכשיו כשאת מתחילה לחפש מקום עבודה חדש, תזכירי לעצמך כל הזמן מה את שווה. אני מכירה את הצורך הזה לתת, ובעיקרון זו תכונה מעולה, אבל, לפעמים, במקומות הלא נכונים מול האנשים הלא נכונים זה יכול להתהפך עלייך כמו בומרנג. בהצלחה.

obbb

New member
על מה את מתחרטת?

את בכוח רוצה להמשיך להרוויח חצי שכר מינימום? יש לי חבר שעובד באולם אירועים עם שכר מינימום כמעט ללא טיפים ומרוויח מעל ה2000 ועוד עובד מעט משמרות... אין לי מושג איך הגעת למשכורת הבזיונית הזאת אבל משהו כאן לא תקין. אם הייתי חושב לרגע שזה המשכורות שמרוויחים במקצוע הזה הייתי משאיר את הברמנות לבית ולחברים. תלכי תחפשי ואל תתפשרי על מקום עבודה. (כמובן עד גבול מסויים, כן?)

maxfain

New member
כל הכבוד

אני היתי עושה בדיוק את אותו הדבר. מקום בזיוני. לדעתי אנחנו צריכים לעשות כאן שרשור של מקומות בזיוניים כאלו.

למעלה