אולי טריגר...? אני חושבת שאני הורגת את עצמי לאט לאט... וכבר לא כל כך אכפת לי...
U UpAndAway New member 11/8/13 #1 אולי טריגר...? אני חושבת שאני הורגת את עצמי לאט לאט... וכבר לא כל כך אכפת לי...
R rain drop8 New member 11/8/13 #3 יקרה.. אני שומעת הרבה כעס בתוך המילים שלך ויאוש וכאב... את רוצה לשתף קצת בכאב הזה? לכתוב למה את מרגישה שאת הורגת את עצמך ולמה לא אכפת לך? בנתיים שולחת לך חיבוק עם אהבה...
יקרה.. אני שומעת הרבה כעס בתוך המילים שלך ויאוש וכאב... את רוצה לשתף קצת בכאב הזה? לכתוב למה את מרגישה שאת הורגת את עצמך ולמה לא אכפת לך? בנתיים שולחת לך חיבוק עם אהבה...
L Lady Stark New member 11/8/13 #4 הי חמודה את רוצה לספר מה עובר עליך? אנחנו מאוד רוצים להיות כאן בשבילך ולתמוך ולתת עצה, אם ניתן. אבל כרגע אנחנו לא יכולים להבין באיזה מצב את. מה שבטוח זה שיש דרך להרגיש טוב יותר. גם אם את לא רואה אותה כרגע. בואי תספרי קצת.
הי חמודה את רוצה לספר מה עובר עליך? אנחנו מאוד רוצים להיות כאן בשבילך ולתמוך ולתת עצה, אם ניתן. אבל כרגע אנחנו לא יכולים להבין באיזה מצב את. מה שבטוח זה שיש דרך להרגיש טוב יותר. גם אם את לא רואה אותה כרגע. בואי תספרי קצת.
מ מחבקת עצים סדרתית New member 11/8/13 #5 היי אני קצת דואגת לך. תני סימן חיים, אוקיי? את לא לבד. אנחנו פה איתך