אולי ידוע לכם מה עושים???

אולי ידוע לכם מה עושים???

אחי כותב שירים, מלחין ושר ומקליט - מ -ד - ה - י - מ - י ם!!!! לאן כדאי לשלוח אותם כדי שגם כלל הציבור יהנה מהם??? יענו איך גורמים להם להגיע לרדיו????

גלעד2211

New member
תשלחי לרדיו

לב המדינה 91 אף אם אולי שם הוא יתקבל כאן הסיכוי שלו הוא אפסי. אני מציע לך שעם השירים שלו הם באמת בשפה גבוהה ולא שטויות כמו תנשק את כפות רגליי וכ'ו שישלח את זה לתפוצות ישראל 13 בגבעתיים עבור נתן זהבי רדיו ללא הפסקה 103 אף אם הוא ישדר את זה הוא נותן במה לזמרים חדשים בתוכנית שלו. בכלל את יכולה לנסות גם רשת גימל אבל לא מומלץ גם הם עושים סנקציות עדיף תחנות איזוריות. יש עוד אחת מעולה 90 אף אם גם היא נותנת במה ליוצרים חדשים. שיהיה בהצלחה.

b o n c h

New member
לא נכון

אני חושבת שאם אלו באמת שירים טובים אז כן ידונו עלייהם בישיבת פלייליסט ויש סיכוי שיכנסו אליו גם. תמיד = לנסות! בהצלחה!

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo131.gif

הגיע הזמן לשנות את זווית הראיה. במקום לחשוב שהעורכים בישיבות הפלייליסט מעבירים רק "שירי רייטינג" או ווטאוור, להבין שהם בעצם עושים בשבילנו את העבודה השחורה ומסננים את כל שירי הזבל שאנחנו שונאים

RenanaD

New member
או במילים אחרות: ../images/Emo131.gif

אם השיר שלכם באמת טוב, הוא ייכנס לפלייליסט. אם לא, הוא לא שווה מספיק. ככה פשוט. אז במקום שהאמנים שלא עברו יבכו על איך שהפלייליסט "הורס את המוסיקה הישראלית", שיתחילו לעבוד על המוסיקה שלהם ולשפר את הרמה שלה. זו הדרך האמיתית להציל את המוסיקה הישראלית

גלעד2211

New member
אני חושב שזה חוצפה מצידם

לסנן כמעט כל שיר חדש שמגיע. כל קהל תמיד לא יאהב שיר כזה או אחר אז למה בתחנות אחרות נותנים גיוון וכאן לא? למה כאן מסננים? ואני לא חושב שהיוצרים החדשים צריכים להשתפר רק בגלל סלקציה של אורכי ומנהלי הפלייליסט הזה אני חושב שיש להם במה מספיק רחבה גם בתחנות אחרות שנותנות יותר אופציות למאזינים חוץ מהזמרים המוכרים שישר שומעים את השם שלהם אז הם נכנסים לפלייליסט.

RenanaD

New member
אם אתה לא אוהב את המוסיקה שהם ../images/Emo131.gif

משדרים אז אל תאזין לתחנה יותר. והפסק לדווח לנו על כך בפורום.

גלעד2211

New member
מה יש לכם כל דבר קופצים

רק הסברתי לה על הפלייסיט וניסיתי לעזור לה מה לא בסדר בזה? ואני לא מאזין לתחנה לא מהסיבות האלה אולי קצת זה מזה אבל לא חשוב יש עוד תחנות שמסננות <הרוב לא אבל לא משנה>. אני לא צריך שתהרגו אותי עכשיו לכן לא אסביר לך שוב למה אני לא מאזין סך כולה עזרתי לבחורה.

גלעד2211

New member
אגב עכשיו יהיה מנהל חדש נקווה לטוב.

לפחות מבחינת הפלייליסט כי הסיבה השניה לא תשתנה אז לפחות שהפלייליסט יהיה מגוון.

RenanaD

New member
../images/Emo128.gif המשיכו במסרים בלבד ../images/Emo131.gif

אני כבר רואה לאן זה הולך. עוד תגובה אחת בנושא ואני מוחקת.

RenanaD

New member
לא, אתה לא הסברת מה זה ../images/Emo131.gif

פלייליסט. שני אנשים עשו את זה כבר לפניך. די לנסות להתחכם.

גלעד2211

New member
הסברתי את זה מנקודת המבט שלי

שהיא בחלקה נכונה כל אחד רואה את זה איך שבא לו. והגבתי לו כי שבוע בערך הוא לא היה ופתאום כשאני מביא תגובה שלא נראת לו אז הוא צץ אז כנראה אני צריך לרשום הרבה תגובות כאלה כדי להחזיר אותו לכאן

RenanaD

New member
זה לא היה הסבר, זו היתה הבעת ../images/Emo131.gif

דעה. דעה שכולנו מכירים כבר, ומכירים היטב.

למעלה