מאמינה מאמינה מאמינה...
למה הנך שואל? עקב התענינותי רבת השנים, קראתי, ודברתי עם אנשים על תחום המיסטיקה... זה גם ידוע ביהדות שלמילים יש כח ואנרגיה אדירה ומכאן שהשפעתם היא רבה... יש הרבה דברים שהמדע עדיין לא מבין אותם, יש הרבה דברים שבעבר המדע גם פטר אותם כ"לא קיימים" והיום הם מוכחים... טלפתיה זה משהו שקורה לרבים מאתנו, כמו שתמיד אומרים איך אתה יודע מי בצד השני של הטלפון,לפני שהספקת לענות? העניין שהרוב פשוט לא מפתחים את היכולות שיש בהם, ולכולנו יש יכולות כאלו או אחרות רק ברמות שונות... אני יכולה להגיד לך למשל שאני מכירה מישהו שהוא מסטיקן, הוא תמיד מפרש לי חלומות, היו לי 3 חלומות מסויימים שחפשתי את המשמעות שלהם כי ידעתי בוודאות שהם אומרים משהו...כל מיני אנשים ניסו לפרש לי וידעתי שהם לא מפרשים את זה נכון, וכשבאתי אליו, הוא נתן לי את הפרוש ופשוט ידעתי שזה נכון, (סלח לי שאיני כותבת את החלומות עצמם והפרוש שלהם), בכל אופן אני יושבת איתו וכל הזמן הוא מלמד אותי על דברים שונים שקשורים לתחום התקשור והמיסטיקה אני בכוונה לא מפרטת יותר מידי על אותו אחד ועל אכל האמונה שלי בנושא...בייחוד כי יש הרבה אנשים שלא מבינים בנושא וכל דבר שלא מוכר או מוכח להם מדעית הם פוטרים אותו או מתחילים להתקיפ... אישית אני גם קוראת בכף היד (די בסיסי, למדתי מהרצאות,מאנשים שלמדו ומאינטואציות) ובעינים של אנשים (אני פשוט מסתכלת למישהו בעינים ויכולה לקרוא אותו...אין לי הסבר לזה, זה כמו שאם מישהו יסתכל עליך וישקר אתה תדע)... לכל אלו למינהם, שהנושא לא מדבר אליהם, מראש אני מבקשת לכבד דעות והשקפות של אנשים אחרים, ולהיות פתוחים שיש אנשים שונים בעולם... ממש אין לי חשק לחזור לכאן לראות הודעות שלא מראות כלום פרט לבורותם של אנשים מסויימים)