אולי יהיו לי תמונות

אולי יהיו לי תמונות

מחר, אני אשתדל לקחת את הדי 10 לטיסה שלי מחר לראש פינה (על הטרייק) מקווה שלא תהיה רוח חזקה ואני אוכל לקחת את המצלמה

דבר מעצבן שקרה לי היום!!

אז הגענו למנחת ב7 וחצי, תידלקנו, בד"ח מחממים מנוע (מנוע 912 4 פעימות צריך לחכות 5 דקות עד שטמפ' השמן עולה) ויאללה לאוויר על ההמראה, אני אומר לאבא שלי שיש רעש מוזר באוזניות (קנינו אוזניות חדשות באיכות טובה ולא הייתי מורגל לשמוע ככה באיכות גרועה) המראנו מהדרים (באיזור השרון). 5 דקות של טיסה עוברות, שומעים רעשים מהאוזניות, ממשיכים הלאה מגיעים למושב נורדיה(7 דקות של טיסה) ופתאום, שקט.. אני מסמן לאבא שלי שהאוזניות שלי לא עובדות ומנסה לשחק עם החיבורים, אבל שום דבר לא עוזר אבא מסמן לי שהוא חוזר לנחיתה, ואני מתבאס עד שסוף סוף אירגנו טיסה למחניים, אנחנו מבטלים (המראנו אחרונים). נחתנו חזרה בהדרים, וראינו שהבטריות של האוזניות לא היו מוטענות חבל.. גם קמנו מוקדם גם ציפיה ובאה באסה.. לא הספקתי לצלם כלום, מצטער.. מקווה שבפעם הבאה שנארגן האוזניות יהיו בסדר ואני אוכל לצלם כמו שצריך

לא ברור לי למה מבטלים טיסה

בגלל אוזניות..פעם היו טסים ללא קשר. שמעתם על זה? אני מבין שיש לך באוזניות ANR ןלפיכך יש בטריות. אפשר לנטרל את ה-ANR ולהמשיך ללא כל בעיה.

דבר ראשון

אסור לטוס בלי קשר - דבר שני, גם טסנו לראש פינה וזה שדה תעופה שמחייב דיבור עם מגדל פיקוח שנמצא שם במקום. דבר שני, לא היה מה לעשות, היו צריכים להטעין את האוזניות האלה, ולא נראה לי שהיה מה לעשות, גם לא היה אפשר להחליף משהו באמצע טיסה, זה אולטרא לייט פתוח.. נלמד לקח לפעם הבאה אולי אתה מתכוון לאיזשהו מתקן שמחובר לקשר, והוא מטעין את האוזניות אוטומאטית בהפעלה של המנוע, כן, הזמנו חלק כזה אבל הוא עוד לא הגיע.

סליחה שאני מטריד. אני מנסה להבין.

לא מצליח להבין. 1. האם אתה מדבר על הבטריות של מכשיר הקשר שלא היו טעונות או על הבטריות של האוזניות (?). הבנתי שאתה לא יודע מה זה ה-ANR שזה המצב היחיד שלאוזניות יש בטריות. 2. אני מבין שכל נושא הטעינה שאתה מדבר עליו (המנוע או לא) זה למעשה בטריות מכשיר הקשר? לפיכך "לא צריך לטעון את האוזניות"... 3. כתבת "עד שמתאמים טיול למחניים"..מה הבעיה? לוקח בדיוק חמש דקות לטלפן למודיעין טיס ולהוציא מרשה 30 דקות לפני המראה..או שלאולטראליטים יש נוהל אחר?

זה אותו נוהל...

צריך להתקשר יום לפני, להודיע ובאותו בוקר להגיש מירשה. אאבל.. זה סיפור פרטי שלי, שכבר שנה עד שהכלי החדש קיבל רישיון לטוס, נינדתי לאבא שיקח אותי למחניים לנחות ב"שדה תעופה אמיתי" ולא, המכשיר קשר עובד על המתח של המטוס. האוזניות כנראה לא נכון, אין לי מושג מזה ANR אני רק יודע, שהבטריות של האוזניות נגמרו ומתי שהמכשיר שטוען את האוזניות עם הפעלת מנוע (דרך החשמל של המטוס) יגיע, אז לא נצטרך להטעין יותר את האוזניות

למעלה