אולי יקרה הנס לפוליציסטית שכמוני

רונה33

New member
אולי יקרה הנס לפוליציסטית שכמוני ../images/Emo35.gif

החודש הייתי בהפסקה, איזו הרגשה נהדרת להיות בלי הורמונים.בלי כאבים בחזה והעייפות הזאת וגלי החום שמדי פעם תוקפים. הגוף חוזר לעצמו. אולי אולי יקרה לי נס החודש ואני בהריון?? גם פוליציסטיות מבייצות מדי פעם, לא?? יש לי איחור במחזור אבל אני בכלל לא מתייחסת לזה ברצינות כיון שהמכשפה שלי בכלל לא סדירה, אני אחכה עוד כמה ימים ואעשה בטא. אפשר להתחיל להחזיק אצבעות..........

יפעתי&

New member
ואוו רונה אני וחושבת שזה החלום של

כל אחת מאיתנו... אני כל כך מקווה בשבילך הלוואי הלוואי הלוואי

נועם@בת

New member
אוי רונה, החלום הרטוב של כולנו

שיהיה לנו סתם איחור, סתם הריון ספונטני, סתם לידה בריאה. לפעמים חלומות מתגשמים, ולפעמי צריך לעזור להם. אבל תמיד נחמד לחלום
נועם

עמית@

New member
מצב כה מוכר.. (רק בלי ההריון שיגיע

אלייך
) מחזיקה אצבעות וביוץ אצל פוליציסטיות הוא לאו דווקא נס, פשוט אירוע נדיר.. (אהבתי את הביטוי "מכשפה סדירה")

רחלי*

New member
../images/Emo65.gif

שיהיה לך מכל הלב המון בהצלחה. וכדאי וטוב להאמין שכן החודש זהו תורך. -למה לא?? גם לך מגיע !!! ומקווה שזה באמת יגיע החודש.

..נעמה

New member
ממש מתאים לי שיקרה הנס ../images/Emo23.gif

אני חייבת איזה נס כזה שיעלה את מפלס האופטימיות בפורום ותראי לכולנו שגם פוליצסטיות יכולות... מתחילה להחזיק אצבעות מממממעכשיו!!!! נעמה

ligo

New member
רונה

אני מקווה מאוד שלאיחור שלך יש סיבה ואני מחזיקה לך 10 אצבעות שזו תהיה הסיבה שאת מייחלת לה

רוני@30

New member
בשם אגודת הפוליציסטיות אני מאשרת לך

להכנס להריון סתם כך
לעקוף את כולנו בסיבוב
ולתת לכולנו סיבה לפינטוזים ותקוות
בהצלחה! רוני

yaelhul

New member
רוני, אני איתך במאבקך הצודק !

מה כבר ביקשנו, הא ??? תכשיטים יקרים? טיסות לחו"ל? מבקשות את הדבר הבסיסי והפשוט ביותר (אחרי אוכל, מים וקורת גג)... ילד משלנו. מחזיקה אצבעות לניסים שעוד יקרו. יעל

הלוואי, הלוואי, הלוואי

אני כבר מתחילה לפנטז על ההריון הספונטי שלך, ולקוות שהפנטזיה תתגשם. אהובתי, אני לא מבקשת הרבה - רק שתודיעי כאן שגם לך מגיע קולולו מנועם.
מרב

טביקאט

New member
תקווה לפוליציסטיות!

הלוואי, אמן יבוא עליך נס, ותהיי דוגמא ומופת לכל הפוליציסטיות באשר הן! (גם אני, גם אני!) מחזיקה לך אצבעות טביקאט

מרב.

New member
רונצ´ו

התלבטתי אם לכתוב, כדי לא להיות זו שתוקעת אויר בגלגלים, אבל בכל זאת: דווקא בגלל שאת פוליציסטית, לא הייתי בונה יותר מדי מגדלים על איחור במחזור. כדי לא ליפול חזק, אל תרקמי עדיין חלומות. אילו הייתי מפנטזת על כל פעם שהיה לי איחור כאשר לא הייתי בטיפול הייתי מלאה בחבורות כחולות מהמכות שהייתי חוטפת
הלוואי שיהיה רונה, אבל מנסיון- אל תבני על זה (אני אשמח מאוד להתבדות..)

עידית ד

New member
גם אני התלבטתי... ../images/Emo4.gif

וגם אני בהפסקה וגם אני חשבתי שאולי אולי... וקיבלתי ביום ה- 44!!!!!! אני מקווה כל-כך כל-כך בשבילך מחזיקה לך אצבעות עידית

טלי2

New member
כל כך מקווה שכן

בתור אחת שגם אצלה המחזור הוא מאחר כרוני, גם אני מתפללת לנס מסוג זה, כרגע הנס הגדול בשבילי הוא שהמחזור שלי יחזור להיות סדיר (כמו שהיה לי בגיל 12), אחרי הנס הזה, אוכל לצפות לנס נוסף - הריון. מאחלת גם לך שנסים יקרו לך וזה יכול לקרות לפי מה ששמעתי עד כה....... בהצלחה!

שחר חדש

New member
הלוואי שיקרה לך נס רונה.

מחזיקה לך את כל האצבעות האפשריות (ויש לי עשרים כאלה!!!)

למעלה