אולי יקרה לי כבר משהו מעודד???

מיליתו

New member
אולי יקרה לי כבר משהו מעודד???

עשיתי היום בדיקות דם. תפקודי הכבד החמירו בצורה משמעותית. הטרומפוציטים ירדו והם עכשיו גבוליים, מה שאומר שאי אפשר לטפל בכבד... הטיפול פוגע במח העצם... והספירה שלי ירדה באופן כללי אפילו שעכשיו אני על מינון מאוד נמוך (שכניראה בכלל לא עוזר כי מצב הכבד רק מחמיר). מה עושים???????????????

ihovav

New member
../images/Emo24.gif

מה הרופאים אומרים לגבי: מה עושים? איך מטפלים בכבד שלך? אבא שלי במקביל לכימו' לוקח זפיקס. ה- ggtירג משמעותית עם הזפיקס. (מ-900 בערך לפחות מ- 100) עכשיו בטיפולים הקשים הוא שוב התחיל לעלות, אבל לא בצורה משמעותית כמו שהיה קודם.

מיליתו

New member
הרופאים אומרים שאין מה לעשות

אם הכבד ידרדר מאוד - השתלת כבד... למרות שזה לא יפתור את הבעיה כי ההפטיטיס ימשיך להרוס אותו. עכשיו אני כועסת על כל הרופאים שקידשו את הטיפול בלימפומה בצורה מאוד אגרסיבית על חשבון הכבד. כולל מומחים לכבד שאמרו שיותר חשוב לטפל בלימפומה כמעט תוך התעלמות ממצב הכבד. מה עשינו בזה? עכשיו אין לי לימפומה (בינתיים), אבל הכבד נפגע. אי אפשר אפילו לטפל בוירוס המנייק הזה כי מח העצם שלי רגיש לאללה בגלל שהוא חדש (עברה רק שנה מהשתלת מח עצם, והוא עוד לא לחלוטין מאושש).

ihovav

New member
אין בינתיים איזה תרופה

(כמו הזפיקס) שאת יכולה לקחת כדי לשפר לאט את המצב? רק שתדעי שעם הכוחות שלך ועם כל מה שהתמודדת (ועדיין...) את תעברי גם את זה כמו גדולה! אין לי שמץ של ספק...

מכירה את נורית כפיר?

תתחילי לעבוד על תת ההכרה של הגוף יש דרכים לעודד את הכבד ע"י אכילה נכונה ולעודד את הגוף ע"י רפוי בתזונה בין הטיפולים אז הגוף יתאושש מהר יותר , ותת ההכרה יעזור לתקוות כמו שמלמדת נורית כפיר בספרה : הסרטן הכאוס כל מה שתלוי בך

elylan

New member
מתוקונת../images/Emo140.gif

...מה אפשר להגיד?! תישארי אופטימית, אני מקווה שהכל יסתדר במהירות. בעזרת ה'

למעלה