אולי יש איזה תרופת סבתא לגמילה מעישון? תודה!
ה ה מוזה New member 1/10/04 #2 שאלו על עישון ועל גמילה בעזרת תרופת סבתא עד עכשיו לא הועלו עצות אז, או שהסבתות לא עישנו או שקיימת באמת תרופת סבתא [ אולי האינדיאנית או הבדואית] ועדיין לא נכתבה כאן לבנתיים , מקום טוב להתחיל בו הוא רצון
שאלו על עישון ועל גמילה בעזרת תרופת סבתא עד עכשיו לא הועלו עצות אז, או שהסבתות לא עישנו או שקיימת באמת תרופת סבתא [ אולי האינדיאנית או הבדואית] ועדיין לא נכתבה כאן לבנתיים , מקום טוב להתחיל בו הוא רצון
D dudu1024 New member 2/10/04 #3 כן, אני מצטרף לבקשה! גמילה מעישון יכולה בהחלט לעזור לי ולסובבים אותי! מי שיש לו תרופה כזאת צריך להכריז אותה בקול רם!!
כן, אני מצטרף לבקשה! גמילה מעישון יכולה בהחלט לעזור לי ולסובבים אותי! מי שיש לו תרופה כזאת צריך להכריז אותה בקול רם!!
פ פטל האחת והיחידה New member 3/10/04 #4 נסה את זה לחלוט פרחי צמח החלמית , לשתות ולעשן מייד אחרי זה אמור לשנות לך את הטעם (החלמית זהו למעשה הצמח "חובזה" הפריחה היא ממש בתחילת האביב כשפוסק הגשם, הפרחים בצבע סגול)
נסה את זה לחלוט פרחי צמח החלמית , לשתות ולעשן מייד אחרי זה אמור לשנות לך את הטעם (החלמית זהו למעשה הצמח "חובזה" הפריחה היא ממש בתחילת האביב כשפוסק הגשם, הפרחים בצבע סגול)
א אAבB New member 4/10/04 #5 כדי להיגמל מעישון כפייתי יש להניח זרעי חרדל על אזור הראות ולהצמיד אותם בעזרת פלסטר יש לעסות קלות את המקום הדבר מפחית את הצורך לעשן מקווה שיעזור לכם
כדי להיגמל מעישון כפייתי יש להניח זרעי חרדל על אזור הראות ולהצמיד אותם בעזרת פלסטר יש לעסות קלות את המקום הדבר מפחית את הצורך לעשן מקווה שיעזור לכם