אולי יש כאן מישהו שיש לו קצת זמן

אולי יש כאן מישהו שיש לו קצת זמן

חופשי והיה רוצה לעזור לי לבנות בובת ענק לעדלאידע בחולון (4.5 מטר גובה) ותוך כדי כך ללמוד את תהליך העשיה? כבר פיסלתי את הראש (מגוש של מטר על מטר על מטר קלקר. אין לכם מושג איזה מאבק זה היה) ועכשיו אני מצפה אותו בעיסת נייר. נשארו עוד 5 שכבות עיסה ואח"כ ריקון הראש, מנגנונים, שיער, כובע, קונסטרוקציית גוף, פיסול וציפוי הידיים, מנגנון מוטות לידיים, בגדים, תחפושות למפעילים... והכל עד פורים. ואני לבד. לצערי אני לא יכולה להציע תשלום עבור העזרה כי אני עושה את זה בעצמי כמעט בחינם, ועוד לא בטוח שהתקציב של החומרים יספיק או שהוא ירד מהשכר שלי. אבל אני יכולה להבטיח לחלוק את כל הידע שלי ולהסביר בפירוט את כל התהליך, וההשתתפות עצמה שתהיה השיעור הכי טוב אז פליייייייז

amaya31

New member
שלחתי לך מסר

אשמח לעזור במידה ושעות שלי יתאימו לך

שיפי יקרה! תודה לך!! מאד אשמח!!!!!!

רק שאין לי את הטלפון שלך... אולי אילן יתן לי. בכל אופן אני שולחת לך כרגע מסר עם הטלפון שלי. נורא נורא תודה!!!

וככה זה נראה...

זה אולם המופעים (הלא גמור עדיין) של המרכז לתיאטרון בובות בחולון. בחלק אחורי (מאחורי הקלעים שטרם הותקנו).... (המשך בהודעה הבאה)

תודה אילן ../images/Emo20.gif אתה מוכן אולי לעשות

לי טובה ולשלוח לי את התמונות במייל בגודל מרשים יותר? (וגם את אלה שלא שמת כאן) תודה

עזרה ויעוץ בובות ענק.

שלום, צר לי שאיני יכולה לעזור לך, אני גרה בגולן ועסוקה מאד. אך כאשר קראתי את המסע הארוך שעברת עם שכבות הנייר, הייתי רוצה לייעץ לך לגבי ההמשך טכניקה מהירה הרבה יותר עם תוצאות מדהימות. צרי עמי קשר מיכל דונל טל. 046764614 נייד. 0507614384

תודה לך!!!!! אשמח לכל עצה! אני לא

רוצה להפריע בשישי בערב אז אצלצל מחר בסביבות אחה"צ כשיש יותר ביטחון שאנשים מתעוררים. מקווה שזה זמן טוב? ושוב המון תודה!

למעלה