אולי יש לכם אתר טוב לפריצות תוכנות? או לפחות קוד לתוכנה Xara Webstyle? זה ממש דחוף... תודה
B binba! New member 24/9/01 #1 אולי יש לכם אתר טוב לפריצות תוכנות? או לפחות קוד לתוכנה Xara Webstyle? זה ממש דחוף... תודה
ק קישקשתא ונועם New member 24/9/01 #2 ../images/Emo32.gif מחוץ לתום מצטער אנחנו לא עונים על שאלות כאלו... נועם
B binba! New member 24/9/01 #4 אויייששש באמת! 1. אני במילא אמצא את זה- אם העזרה שלכם או בלי. 2.אני בטוחהההה שיש לכם לפחות 2 תוכנות פרוצות במחשב, למי יש כוח לקנות תוכנה ב-100$? 3. עכשיו זה יענו חרם על השאלות שלי?? כל מה שאני ישאל אתם לא תענו!?!
אויייששש באמת! 1. אני במילא אמצא את זה- אם העזרה שלכם או בלי. 2.אני בטוחהההה שיש לכם לפחות 2 תוכנות פרוצות במחשב, למי יש כוח לקנות תוכנה ב-100$? 3. עכשיו זה יענו חרם על השאלות שלי?? כל מה שאני ישאל אתם לא תענו!?!
ק קישקשתא ונועם New member 24/9/01 #5 תגובה 1. אם תמצאי את זה או לא זה ענין שלך, לנו אסור לפרסם דברים לא חוקיים 2. ללא תגובה 3. כל מה שתשאלי נשתדל לענות, בתנאי שזה חוקי נועם
תגובה 1. אם תמצאי את זה או לא זה ענין שלך, לנו אסור לפרסם דברים לא חוקיים 2. ללא תגובה 3. כל מה שתשאלי נשתדל לענות, בתנאי שזה חוקי נועם