אולי יש לכם פתרון ל..

H T S

New member
אולי יש לכם פתרון ל..

שקיות שחורות מתחת לעיניים מעייפות כנראה (שתי תינוקות בבית).

הייתי מנסה לעשות קומפרסים של

קלנדולה וקמומיל. לוחקת 2 כפיות מכל צמח כזה ומוסיפה לספל מים רותחים. מכסה לעשר דקות. מסננת. טובלת פיסת בד כותנה(חיתול בד) ומניחה על עיניים עצמומת לעשרים דקות. יתנו לך לעשות את זה?

Negyot

New member
ועוד משהו..

אני יודעת, זה ישמע מופרך, אולי אפילו ביזארי, אבל את זה למדתי במסגרת אחד הקורסים הטיפוליים - פטנט "תרופת סבתא" של דוגמניות שקמות בבוקר עם שקיות נפוחות וצריכות תוך חצי שעה להיות מאורגנות מול מצלמה - למרוח מתחת לעיניים בזהירות משחה נגד טחורים, שקונים בבית מרקחת (כן..בדיוק זה.). המשחות האלה מאוד עדינות (כי מיועדות לאיזור מאוד מאוד רגיש), יש בהן חומרים המכווצים כלי דם (שהתפוצצות של הקטנים שבהם גורמת לשקיות השחורות מתחת לעיניים) ומרגיעים. כמובן אין להכניס לעיניים או להתקרב אליהן יותר מדי, אבל למרוח על השקיות זה בסדר גמור. וכמובן כל מה שצויין במילון הפורום. תנסי, אולי זה יועיל...

iditush11

New member
רווי מקווה שאת מרשה לי לקרוא לך ככה

איפה אני יכולה לקנות את הצמח קלנדולה כי גם אני סובלת משקיות שחורות מתחת לעיניים, נשמע לי נחמד עניין הקומפרסים שהצעת פה. את הצמח קמומיל יש לי אבל הצמח השני מאיפה אני משיגה אותו? תודה. עידית

iditush11

New member
תודה, אין כמוך../images/Emo24.gif

ושנה אזרחית טובה לכולם, סילבסטר שמח למי שחוגג.

שאלה לי אליכם..:)

אם יש לי שקיות שחורות/סגולות מתחת לעיניים כבר המון המון שנים, השיטה הזאת תעזור?.... תודה רבה מראש!

למעלה