ראשית אספר שאצלנו במשפחה (המורחבת. אצלי כבר אין כמעט ארוחות מבוססות מאפים)
זה עובד אחרת.
בארוחה חלבית יש כמה עיקריות...
אם יש לזאניה אז מוסיפים לזה פשטידת ירק וסלט פסטה, למשל. כל אחד מהם, בארוחה שאינה חגיגית,
יכול לשמש כעיקרית בפני עצמו.
על הסלט פסטה אספר לך שהגשתי לחברים לא מזמן פסטה עם פיסות סלמון אפוי ואיזשהו ירק,
מתובל רק בשמן זית ומלח. מאוד אהבו את זה, אז זאת אופציה גם פה, עם סלמון או בלעדיו, כסלט עם ירקות
או כמנת תוספת חמה. אני לא סובלת סלמון אפוי, אז לעצמי הכנתי קצת ניוקי ללא גלוטן עם גרבלקס ביתי.
שנית, הכנתי לפני שבוע תוספת של תרד מאודה עם מעט לימון ומלח. יצאה נהדר ומאוד מתאימה וטעימה.
העניין הוא שמשלוש חבילות יצאו שתי מנות תרד... כצפוי. אז תלוי אם יש מספיק.
גם שעועית ירוקה אפשר להוסיף פה. יותר פשוט. כל ירק ירוק מבושל או מאודה, בעצם. אני הייתי הולכת על
פשטידת ברוקולי, למשל, בגרסתה החלבית.
בשורות טובות.