אולי יש לכן בנות עצה

pilpelet1

New member
אולי יש לכן בנות עצה

יש לי בעיה שדי מציקה יל כבר כמה זמן התחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי לפני כשנה ואני לוקחת גלולות אחרי שאנחנו שוכבים והוא גומר בפנים אני לא יודעת מה עושים עם כל השפיך? זה זולג על כל המיטה בהתחלה היינו שמים מגבת מתחת כדי לא ללכלך את המיטה אבל עכשיו זה קצת הפך לקצת מביך וגם אם אני אצא עם בנים חדשים אני לא רוצה לפדח את עצמי. אז בנות אם אתן יודעות מה לעשות אם זה בבקשה תגלו לי

d.c!

New member
מצטערת אבל...

אין לי מושג בדברים האלה. אולי ב``על בנות ועל בנים`` יהיו לך תשובות...

d.c!

New member
זה פורום...

הוא די מקביל לזה, פשוט לכי שוב לתפוז, פורומים ותחפשי על בנות ועל בנים- הוא צריך להיות ברשימה של הפורום הזה רק יותר למטה קצת...

תשובה

דבר ראשון-זאת ממש, אבל ממש לא בעייה, זה קורה אצל כולם. השפיך לא יכול להיעלם בתוך. זה טבעי וברור שזה יקרה. דבר שני-באמת כדאי לשים מגבת או משהו כזה על המיטה וזה פותר את כל הבעיה. ויש עוד דרך אם אין לך כוח למגבת: תכיני טישיו ליד המיטה, ואחרי שהוא גומר,תקומי ותנגבי עם הטישיו את מה שיוצא. אבל הדרך עם המגבת הרבה יותר נחמדה ונוחה. ושוב- זה טבעי שזה יקרה. זה קורה לכולם. תהני :)

איזה חמודה :))

פשוט וקל! מורחים חרדל.. סתם לא שלא תעיזי:) אז ככה.. תגידי לו .. שאחרי שהוא גומר .. קודם כל שייתן תפוש הסופי (סתם טיפ לא קשור) וחוץ מזה.. שיישאר כמה שניות או אפילו יותר מדקה בפנים.. זירמה חמה האין זאת? שיזרום....וככה זה לא יישפך החוצה חוץ מזה סביר להניח שהרוב זה לא שפיך אלא הנוזלים שלך עצמך... וזה צריך לנגב ולהחליף סדינים.. סקס ללא קונדום עסק מלוכלך :) אני מקווה שעשיתם בדיקות איידס ושאתם שניכם שומרים על היגיינה .. כי זה חשוב ועוד משו.. בהצלחה בהמשך מערכת היחסים :)))

פאני1

New member
זו בכלל לא בעייה

דבר ראשון כמו שאמרו פה, יש קונדום ,שבנוסף לגלולה מגן מפני כל מיני דברים , אבל לפי דעתי מה שקורה עם השפיך שלו כשהוא גומר זה טבעי שחלק מזה יצא החוצה לסדינים, וחלק לגוף שלך . פשוט אחר כך תקומי ותתקלחי!!! :cool:

ברוכה הבאה לעולם העינוגים :)

הכל טבעי ומותר... ופשוט מאוד.. ככל שיהיה לך יותר ניסיון את תמצאי את השיטות שנוחות לך ``להתמודד`` עם כל ``אירוע`` בתחום הזה.. ביי לילה לבן

למעלה