אולי יש למישהו רעיון יצירתי?

• פותח הנושא floda
  • פורסם בתאריך

floda

New member
אולי יש למישהו רעיון יצירתי? ../images/Emo4.gif

שלום לכל האומנים ! קופצת אליכם מהפורום השכן. אני מכינה חדר לתינוק שבדרך ולא מוצאת פתרון לדבר המזעזע הזה שבתמונה. אולי יש למישהו רעיון יצירתי ולא מסובך? כל הרעיונות יתקבלו בברכה . מחכה בקוצר רוח, יום טוב לכוווווולם

מה דעתך , כדי לא להסתבך עם חומרים

מסוכנים פשוט להשתמש בתנועה של החוטים שהזכירו לי שערות לצבוע אותם בצבעים המתאימים לחדר. אפשר ממש להדגיש בכמה צבעים צבעוניים ושמחים או לשלב במעין ציור קיר בהצלחה..וספרי לנו מה יצא

floda

New member
כשאסיים,אצלם כדי להראות לכם מה יצא

תודה

שמופית

New member
וואו ! מה זה הדבר הנוראי הזה ../images/Emo12.gif

פתרונות אפשריים - קודם כל, היה עוזר לדעת איך החדר מתוכנן להיראות. יש כבר עיצוב ? כי נניח, אם החלטת לצבוע את החדר בתכלת ולעשות עננים בוואש לבן, את יכולה לקנות חומר לבן בשם אקרילן (שמשמש למילוי כריות - יש בחנויות יצירה) ולעשות ענן גדול ולכסות את החוטים. את יכולה אולי לתפור מבד צהוב בגודל המתאים כרית עגולה ולמלא אותה באקרילן ולעשות שמש ולשים על החוטים. אם את לא רוצה להסתיר את החוטים, את יכולה לצבוע אותם בשלל צבעים ולעשות דוגמאות כמו החוטים על הקירות
וכמובן שתמיד אפשר ללכת לנגר ולבקש ממנו קופסא, שתכסה את החוטים ואת הקופסא לצבוע בצבע של הקירות
נראה לי שאפשר להדק לחוטים האלה כל דבר בעזרת חוט ברזל...

gerson1

New member
היי

א. כסי ברשת לול ותמצ צרי צורה שהולכת ם הקו הכללי של החדר ב. עיסת נייר ו/או קלקר מותז תצרי את הציפוי לחיווט הנ"ל,מבלי להדבק אליהם ג. צבע וזהו

floda

New member
אוי, הנה הרעיון ../images/Emo9.gif

זאת המרכזייה עם חוטי חשמל, כבלים וקווי טלפון. את האמת, אני קצת חוששת מהשימוש בחומרים דליקים, בכל זאת חוטי חשמל... אבל הרעיון לצבוע את החוטים בשלל הצבעים לדעתי פשוט וגאוני
איך לא חשבתי על זה קודם
אני אצבע את החוטים בגווני של ציורי קיר שאני מציירת. מקווה שזה יקבל צורה ויראה קצת יותר טוב. תודה רבה, רבה, רבה על הרעיון

g73

New member
לפי דעתי

לא היתי מכסה באקילן או בד או כל חומר שעלול להידלק מחשמל היתי בונה סגירת גבס קטנה או חציבה בתוך הקיר או מעץ אם את צריכה עזרה באיך לבצע צרי איתי קשר באימל[email protected]

למעלה