אולי יש למישהו רעיון

אולי יש למישהו רעיון../images/Emo53.gif

כאשר נורא משעמם בערב............ וקר נורא לעלות לסטודיו........... והילדים חורפים כבר.......... והבעל תקוע מול המסך המרצד של הטלויזיה....... ונורא בא לעשות משהו....... אבל ממש ממש לא יודעים מה
ללטף את ה-
(כן, את שניהם) כבר ליטפתי... לשוטט בפורומים - כבר שוטטתי (זה מתחיל לגרום לי להשתבלל
) ובקיצור....... מ ש ע מ םלי.

gal33

New member
לסרוג סוודר, גובלנים, לקרוא ספר,

לכתוב יומן אישי, לכתוב ספר, להשקות את העציצים, לצאת להליכה, לעשות כפיפות בטן, לסדר את ארון הבגדים, לסדר את כוננית הספרים, לנקות את הבית, ללכת לישון, לתקן חורים בגרביים, למרוח לק. לילה טוב, גל

RomiVais

New member
יפה גל!!! ../images/Emo8.gif

לא השארת לי מה להוסיף........
אולי משהו קטן, לגלוש באינטרנט ולחפש דברים שמעניינים אותך. יש כל כך הרבה חומר מעניין ברשת, על כל נושא שבעולם!! בהצלחה!!! לילה טוב, ושיהיה זה שבוע מקסים, רומי

שלגיה**

New member
אם יש אמבטיה../images/Emo19.gif

לקחת ווקמן,למלא אמבטיה עם מים חמים/פושרים,עם סבונים ושמנים ריחניים,לשמוע מוסיקה.....ולקום רעננה...הכי מומלץ אחרי הליכה.... אפשר לסדר אלבומי תמונות ולראות את עצמך לפני שנים והיום ..... אפשר להתקשר לחברה טובה ולקשקש.... אפשר להעביר תחנה בטלויזיה (צפי לסכנה מצד הבעל....) וכל מה שגל כתבה כמובן...

דליה.ד

New member
לקחת קורס טוב ../images/Emo63.gif

באוניברסיטה הפתוחה, ללמוד באיזה חוג ערב או............לקחת מאהב..................סתאאאאאאם! אני בעד השכלה ו...ריקודי עם - פשוט כייף!

למעלה