אולי יש למישהו...

אולי יש למישהו...

עוד שירים חוץ משישים שנה, שבעים שנה, שרוך אדום, אני פשוט צריך אותם דחוף, (אני מתכוון שירים כתובים שאפשר לרשום לי אותם) כל שיר יתקבל בברכה!!! יום טוב, דודי

גרעינים....מקווה שזה יעזור../images/Emo66.gif

אני יודעת רק חלק מהשיר ואני לא בטוחה ב100% שהמילים נכונות אבל בכל מקרה: במקום בו עמדה ערבה חרבה במדבר ובארץ נדחת במקום בו הרים נחשפו לסופה שם הנח"ל בארץ פורחת והגיעו מימיו לחזית וגבולות והפכו את הקו האדום לירוק גרעינים,גרעינים חמושי מחרשות נח"ל, נח"ל ושוב יושבים כולם ביחד דורות שלמים של נחלאים כי מתחדש תמיד הנח"ל ומזדקנים הסיפורים ושוב יושבים כולם ביחד........ זה מה שאני זוכרת ואני מקווה שזה יעזור לך.........

פִּירֶה

New member
אתה יכול לבקש מהקומונר שלך

את העטיפה של הקלטת של התנועה... יש לי את המילים מצולמות משם אבל אין לי כוח להקליד אותם... בהצלחה

כן אבל...

כן אבל אני כל הזמן מבקש מהקומונרית שלי
אבל היא כל הזמן שוחכת גם שאני מזכיר לה, אז אמרתי שאין לי על מי לסמוך שיביא לי
דודי

יעלי22

New member
מילים לשיר חג המעלות

אני מקווה שהשיר חג המעלות יעזור לך: (קטע דיבור) שימו לב חניכים, היום אתם עולים שלב, היום אתם מבוגרים יותר, בשלים יותר, יודעים שהדברים לא באים כ"כ בקלות. מעבר לחלום יש הגשמה, והסמלים האלה שתקבלו היום מהתנועה יהיו נר לרגליכם באשר תלכו. חג המעלות, חג המעלות, את הלילה הזה תזכרו יותר מכל הלילות X2 אתם מתרגש, ולוחש, וחושש, מסתכל מקרוב על האש. עכשיו,חניך, תהיה מוכן , להיות לכתובת האש - העשן. חג המעלות, חג המעלות, את הלילה תזכרו... אתה כבר שייך לעולם לא תשכח, איך הכל בהיר כ"כ אל תשכח. אתה חלק מתוך משפחה, משפחה גדולה וברוכה. עוד תוכל לשנות אתה המהפכה! חג המעלות... 100X :) מקווה שעזרתי לך. ובהקשר לקומונרית שלך ששוכחת גם כשאתה מזכיר לה.. תמסור לטלי בבקשה את אהבתי (יעלי) ותגיד לה שציפיתי ממנה ליותר!! אנחנו אמרנו שלא נהיה קומונרים ששוכחים כל הזמן..:)

וד"א זה שיר ../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

זה נראה כמו סיפור
או סתם קטע קריאה ושאני מתכוון לשיר אני מתכוון לזה שהוא בדיסק של השירים וממש שרים אותו עם מנגינה... ושוב אני אמסור לה

פִּירֶה

New member
זאת בדיוק הבעייה עם קומונרים.

בכל אופן, אני ישתדל לסרוק לך את המילים אם זה יתפשר לי. אבל אין לי סורק ככה שיכול להיות שזה יקח לי קצת זמן. בוקר אור

וואי תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif המשך...

וואי תודה לך! גם אם לא תצליחי או לא אני עדיין יודה
לך לפחות על הניסיון
ושוב, ממש תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, (אני יודע שאני ממש קרציה
) אבל בכל זאת... תודה, דודי

ד"א אם אתם שואלים את עצמכם (המשך..)

למה אני צריך את השירים האלה, אז זה לא כי משעמם לי ובא לי לשיר אותם לעצמי...
זה פשוט בשביל אתר הקן שלי שבמקרה הקן שלי הוא מאוד חדש, (חודש וחצי ככה...) ואני רוצה להוסיף את השירים לפינת האתר "שירי התנועה" ולכל מי שרוצה לראות את האתר מוזמן להכנס אילו בקישורים המצורפים הודעה, אז... קן מיתר אימפריה
אפילו שאחנחנו עדיין לא עשר חניכים
אז תודה לכל מי שינדב לי שיר... חולה עליכם! דודי

פִּירֶה

New member
אני קרציה הרבה יותר גדולה ממך

ומי שמכיר אותי יוכל להעיד. בכל אופן, אני לא בטוח יכולה לסרוק את זה. אבל, אם אתה רוצה, כמו שאתה יודע יש דרכים קצת יותר איטיות אך עדיין בטוחות להעברת מידע מסוג זה... אם אתה רוצה, אני יכולה לשלוח לך את הצילום בדואר... כן, אני יודעת, קצת פרימיטיבי, אך עשוי לפעול היטב. אם אתה רוצה תפנה אלי לאייסיקיו ואשמח לעזור, דרך אגב, אני יכולה לשלוח לך גם את השירים עצמם אם אתה רוצה. פירה 85479339

למעלה