אולי יש פה אנשים שיוכלו לעזור לי או

sakapaka

New member
אולי יש פה אנשים שיוכלו לעזור לי או

אולי יש פה אנשים שיוכלו לעזור לי או אפילו עו"ד שיקח את זה על עצמו לא מדובר על רווח כלשהו בשבילי: על אף פניות רבות למשרד התחבורה, ולמרות שמדובר בנושא של פיקוח נפש, הם לא טרחו אפילו למצוא זמן לענות אע"פ שפניתי חזור ופנה כבר מעל חצי שנה. מדובר לצערי על סכנת מוות הזוכה להתעלמות ממשרד התחבורה וכל הגורמים המטפלים בפרשה: הכביש המחבר את הישוב סמיע לכביש 854 הוא "פיראטי". החיבור אינו חוקי והוא מאוד מסוכן. בכביש אין כל ראות או נתיב השתלבות. הפנייה אליו היא אחרי סיבוב ואין כל שילוט שמתריע על העובדה שמתקרבים לצומת. לעיתים קרובות יוצאים משם גם רכבים כבדים וחוסמים לחלוטין את הכביש. לרכב המגיע מתפן ונוסע בכביש במהירות המתאימה לדרך בן-עירונית אין שום סיכוי. התנגשות עם רכב המשתלב אל הכביש הבין עירוני במהירות אפס או עומד על הכביש כדי לרדת ממנה יגמר במוות. פניתי למע"צ – מע"צ מודים שהכביש לא חוקי. (ברשותי המסמך) והפנו אותי למשטרה. פניתי למשטרה – הם הפנו אותי למשרד התחבורה וטוענים שהם אחראים . פניתי למשרד התחבורה – אני עדיין מחכה לתשובה. דובר המשרד אבנר עובדיה השלים את מעגל הקסם וטען שהאחריות היא של מע"צ והמשרד אינו אחראי על מע"צ. בידי מסמכים המוכיחים כי גורמים במשרד יודעים על אי חוקיות הכביש, אך מורים משום מה לתמרר אותו (אם החיבור לא חוקי איך אפשר להורות על תמרורו) אני כבר מיואש. כל יום יש שם כמעט תאונה. אם למישהו יש הצעה אשמח לשמוע

כפי שהמדינה מתנהלת, צריך תקשורת

שלום רב לך, אני רואה שלמרות שהנושא שהעלאת חשוב מאוד, אתה לא זוכה להתייחסות וחבל. אני חושבת שהדרך הטובה ביותר שמשהו יזוז במדינה הזאת, זה לפנות לאחת התוכניות בטלויזיה שעושות תחקירים, וראה, כולבוטק, עובדה, זה הזמן עם עמנואל רוזן, אמנון לוי וכו' (סליחה אם שכחתי מישהו). בנוסף, אני ממליצה לך לפנות ל: פורום תאונות דרכים, כאן בתפוז, שעוסק בדיוק בהבטים האלו של תאונות הדרכים, בניגוד לפורום שלי אשר מתמחה בתוצאות התאונות על הנפגעים. מקווה שתצליח לשנות משהו,

sakapaka

New member
למרות השערוריה מבחינה

שלטונית, אם זה לא מעניין את האנשים, זה מעניין את התקשורת

היום תאונות דרכים זאת ממש מכת מדינה

אני חושבת שמישהו מהתקשורת כן יתעניין בזה. לצורך תביעה עליך להשקיע משאבים כספיים ואחרים, שלא לכל אדם יש...

למעלה