אולי יש רעיון למישהו?

• פותח הנושא mmme
  • פורסם בתאריך

mmme

New member
אולי יש רעיון למישהו?

שלום אני מבקשת עזרה ברעיונות לפרנסה, משהו שאוכל לעשות מביתי, כי יש לי תינוק ואינני מעוניינת כרגע להשאירו בידי מטפלת. אני מעצבת ,בוגרת שנקר, עסקתי בעיצוב טקסטיל , עיצוב גרפי ועיצוב אתרים כמו כן, בהדרכה בגרפיקה ממוחשבת. כרגע, אין לי עבודה קבועה ואני די לחוצה כלכלית ונמצאת בדילמה. הייתי רוצה לעסוק במשהו יצירתי ועצמאי, אני יודעת שאני מאוד מוכשרת וטובה במה שאני עושה (גם מתגובות של אנשים שעשיתי עבורם עבודות)וכמו כן,אני בעלת יכולת לימוד עצמי. חסר לי הנסיון העסקי והיוזמה, ומצד שני לא מתאים לי להיות שכירה בעבודה סטנדרטית של שמונה עד חמש.

ממש במקרה . . .

הופיעה בבורסה למימוש חלומות הזמנה של מישהי כמוך שרוצה לחבור לאנשים נוספים בתחום העיצוב ולעבוד מהבית. צאי לדרך - בהצלחה ! אמיר דרור

pinibs

New member
מראה עיניים

אהלן, משהו קטן על עבודה למעצבים - שנים רבות עסקתי בתפקידים שכללו עבודה עם מעצבים בקבלנות משנה וניהול צוות מעצבים (דפוס, מולטימדיה, אינטרנט, ממשקי משתמש ועוד). אחד הדברים הבסיסיים שלמדתי מכך הוא, שכאשר היכולת שאת מוכרת היא עיצוב, את חייבת לגבות את זה במראה עיניים. כל כך הרבה פעמים, תיק עבודות מרשים וזמין היה בדיוק מה שהיטה את הכף לטובת מעצב/ת מסויימים. בעידן בו אנו חיים אין די בתיק עבודות מודפס או בתקליטור עם עבודות שלך. מה שאת צריכה זה אתר שאליו את יכולה להפנות. לדוגמה, אתר שיכולת להוסיף אליו קישור בהודעה שכתבת. אם מישהו מחפש מעצבת, את רוצה שהוא יראה, מהר ככל האפשר, מה את יודעת / יכולה לעשות. אם זה מצא חן בעיניו, עשית כברת דרך עצומה בדרך להשיג את העבודה. כמעצבת המציגה את יכולותיה לא תוכלי להסתפק באתר שיראה פחות מנהדר. לכן, בהמשך לעצתו של אמיר, יש יתרון עצום בחבירה עם מעצבים נוספים ליצירת אתר משותף המהווה אכסניה להצגת עבודותייך. אולי כבר יש לך כזה או שאת שותפה בכזה, אבל אם לא, חפשי ברשת ותראי מה כבר קיים או שתחפשי מעצבים אחרים ותשתפי איתם פעולה ביצירת אכסניה מכובדת משלכם. הנפלא הוא שלא תצטרכו לשלם לאף מעצב כדי שיצור עבורכם אתר...!!! בעיקר תצטרכו לשלם עבור האחסון, ואז החלוקה בין כמה מעצבים תאפשר לכל אחד מכם לשלם באמת מעט. אם את הולכת על רעיון מהסוג הזה, כדאי בכל זאת להתייעץ עם מישהו שמתמחה בצד הטכני של יצירת האתר, כדי לא להגיע למצב שאתם יוצרים דפים כבדים (גרפיקה, את יודעת...), שלוקח להם המון זמן לעלות. מספיק שתביני כיצד לשמור את התמונות / סרטונים, כיצד להעמיד אותם (טכנית) בדף, וכבר תוכלי ליצור הבדל משמעותי ביעילות האתר שיצרת. המון המון בהצלחה! אל תוותרי על החלום הנפלא!!! פיני

למעלה