אולי יש תקווה ?

במבית22

New member
אולי יש תקווה ?

שלום בנות ,
אולי יש למישהי מילות עידוד ?מישהי שעברה מצב דומה ואיכשהו יצא מזה נס ?
אני גרה בחול ,בזמן שהייתי בארץ גיליתי שאני בהריון.נורא שמחתי כי עברתי הפלה טבעית בשבוע חמש במרץ.
במהלך הטיסה התחיל דימום מטורף.ממש מטורף אבל.גושים ,כאבים ,מה לא.הייתי צריכה להשתמש בחיתולים של הבת שלי כי לא היו לי פדים.זה היה פסיכי לגמרי ולא היה לי ספק שזה נגמר בעוד הפלה.כשהגענו למיון הייתי בשוק לשמוע שזו לא הפלה ,עדיין.יש עובר עם דופק שמתאים ל6+2 .נשלחתי הבייתה לנוח ולחזור אתמול.אתמול הרופא כבר לא ראה הרבה דם ברחם למרות שאני עוד מדממת מעט ,אבל את הדופק הוא לא מצא.נאמר לי שיש סיכוי שהוא פשוט במנח כזה שקשה לראות אבל קשה להאמין שראו בשבת ואתמול לא מוצאים...הוא הכין אותי לכך שזה כנראה נגמר ושבוע הבא בביקורת הנוספת זה יאושר סופית.
מישהי עברה משהו כזה ? יש תקווה או פשוט לקבל שזה נגמר ?
אני שבורה למרות שתי הנסיכות שיש לי בבית.

שירהד1

Member
מנהל
ואו, אני מצטערת, אבל-

דופק שפסק- לא יחזור
. ואין דבר כזה: "העובר נמצא במנח כזה שקשה לראות את הדופק". אין דבר כזה. מי שאמר לך את זה פשוט פחדן, ואין לו אומץ לומר לך את האמת הקשה והעצובה.
ברור שאת עצובה מאוד. איבדת משהו שמאוד רצית בו. משהו בעובר או בהריון עצמו לא היה תקין, ולכן הפסיק הדופק.
כעת מה שעלייך לעשות זה באמת לחכות לביקורת בשבוע הבא, ולקוות שלפחות היתה הפלה טבעית ושלא תזדקקי להתערבויות כאלו או אחרות.
אם זה יעודד אותך, אכתוב שהפלות בשליש הראשון קורות בלי סוף, ושהפלה כזו אינה אומרת כלום על תקינות ההריון והעובר הבא. אותי זה מאוד עודד לאחר ההפלה שהיתה לי (לפני בני השני). רבות מאוד הן הנשים שיש להן הפלה בשליש הראשון, ולאחר מכן יולדות תינוק/ת בריא/ה.
את האבל שלך את תעשי, ואחר כך- תמשיכי הלאה בתקווה מחודשת.

שולחת חיבוקי כוחות ותנחומים,

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז
09-7749028

מרגיז!

בסיטואציה כל כך עדינה ומטלטלת עדיף לומר את האמת. הרופא הזה ממש לא בסדר. ואני מתנסחת מאד בזהירות. לפעמים מוקדם מדי לראות דופק. אבל אין בנמצא דופק שמתחיל ומפסיק. לאחר שהוא מופיע הוא אמור לפעום עד 120. אני שולחת לך חיבוק גדול ומזמינה אותך להישאר איתנו. אנחנו תמיד פה. לכל דבר שתזדקקי לו.

למעלה