אולי כאן אמצא תשובה

אולי כאן אמצא תשובה

כבר כמה זמן שאני מחפשת תשובה ולא מוצאת. אני אציג את עצמי: בת 32, נשואה ואמא לשניים. חוגגת השבוע עשור להיכרותי עם הגבר הנהדר שלצידי. מאוד רוצים להגיע וללמוג על טנטרה בצורה יסודית ולא מצליחים (מגבלות זמן/כסף/ילדים). לאחרונה קורה לנו משהו מוזר ואנחנו מחפשים הנחייה. בשנה שמאז הלידה השנייה משהו מאוד השתנה בינינו בתחום המיני, ובניגוד למה שאולי חושבים - דווקא לטובה. תמיד היינו מאוד מחוברים רוחנית בזמן הסקס, אבל עכשיו ההתחברות הזו עולה וגואה בצורות שלפעמים אפילו קצת מבהילות. העניין המשונה מעט הוא שבזמן הסקס אני מרגישה אנרגיה מטורפת שיוצאת מכפות הידיים והרגליים שלי. עד כדי בעירה ממש. ואני לא יודעת מה לעשות עם זה! הנחתי את הידיים על בעלי והוא אמר שהחום קרוב ללהיות בלתי נסבל. יממה אח"כ המקום בו הנחתי את הידיים (גב תחתון) המשיך לבעור. מה זה הדבר הזה? ואיך מנצלים אותו לחיוב? אני מכירה קצת את הנושא מקורס רייקי שעשיתי והיו לי מחשבות להניח את כפות הידיים על אזורי צ'קרות מסויימים - אבל נראה לי שגרמתי נזק מסוים.

../images/Emo57.gifמדהים ונפלא.

ממה שאת מתארת כאן, נשמע שאת במקום מאד טוב. תופעות כמו מה שאת מתארת אפיניות מאד לאנשים שמחוברים היטב לעצמם, ושבאופן כללי אין להם (או יש רק מעט) חסימות אנרגטיות. זה מעיד גם (ובהחלט לטובה) על כך, שבזמן הסקס את במקום מדיטטיבי שמאפשר לאנרגיות לעלות ולהתעצם. וואללה - אנחנו מכירים אנשים שעובדים שנים כדי להגיע לכזה מצב. לך זה בא טבעי. בהחלט נשמע שיש לך חיבור נהדר לאנרגיות הרייקי, במיוחד לאור העובדה שכבר נחשפת בעבר לנושא. אז בואי נתחיל מהחשוב ביותר: רייקי לעולם לא יזיק. זו אנרגיה "אינטיליגנטית" שפועלת את פעולתה במקומות הנדרשים. אם אותו מקום חווה "בעירה" ייתכן וקיימת שם איזו בעייה נסתרת. אם האנרגיות מפריעות לך, ניתן לשכך אותן במידה רבה ע"י רחצה במים. מעבר לכך, בהחלט היינו ממליצים לך ללמוד רייקי באופן רציני ומסודר אצל מאסטר רייקי רציני. (את מוזמנת לפנות אלינו במסר, יש לנו מישהי מדהימה עבורך מהאזור שלנו). זה בהחלט יעזור לך לתעל את האנרגיה לאפיקים חיוביים ומועילים, וגם לשלוט בתזמון ההופעה של האנרגיה. ממה שאת מתארת כאן, את כנראה כשרון ברוך שאסור לבזבז. במישור הזוגי, נסו לתאם ביניכם את זרימת האנרגיה. בצעו יחד מדיטציה של מבט בעיניים ותיאום של נשימה מעגלית. בקרוב נכתוב על כך מאמר ובו נסביר את הטכניקה שהיא די פשוטה לביצוע. מה תחוו אז? לא נכתוב. זהו מקום החוייה הפרטית. כמו בסוטרות הטנטריות, שבד"כ נכתבות בסגנון של "עשה כך וכך, ואז." (בלי שום הסבר אחרי "ואז". תחווה אתה את החוייה האישית שלך. איש לא יאמר לך מה אתה אמור לחוות. ולגבי נושא ה"בהלה", הרבה פעמים במסע החוייה הרוחנית עולות התנסויות מפחידות משהו. צריך להמשיך מתוך ביטחון, אמונה ואמון, ודברים מדהימים נגלים. מקווים שעזרנו, ונשמח לעוד תגובות.

../images/Emo9.gif בהחלט עזרתם לסדר את הראש

רק שלא יהיה רושם שאם זה בא בטבעיות זה בא בקלות. עשור של עבודה זוגית מכל היבט אפשרי (רוחני, נפשי, הורי, מיני) הוא זה שהביא אותנו למקום הטוב והמיוחד שאני מתארת כאן. בכוונה הנחתי את הידיים שלי על צ'קרת הבסיס שלו, מכיוון שאני יודעת (גם מטיפולי רייקי שעשיתי לו, גם מהתייעצות עם מטפלים אחרים) שיש לו שם מחסור גדול. וחשבתי שזה ה-מקום שזקוק לאנרגיה טובה. הוא, למרות תחושת האי נוחות הפיזית המסוימת, רוצה שאמשיך לנהוג כך. הוא אומר שביממה אח"כ הוא מרגיש מודע יותר.אלו המילים שלו. ואכן אני מקווה להגיע יומאחד להתקדמות בכל מיני תחומים, גם רייקי. הולכת בקצב שהחיים מאפשרים לי ומשתדלת להנות מהעובדה שכל שלב לוקח לי יחסית הרבה זמן, ולא לקטר על זה.

../images/Emo13.gifלרגע לא חשבנו שזה בא בקלות...

אם זה היה בא בקלות, זה לא היה Fun, לא
אנחנו ממליצים לכם לשלב את העבודה האנרגטית גם עם עבודת מגע, (עיסויים של אזור האגן והגב התחתון), וגם תנועתיות של האגן. זה יכול להיות סתם בכיף לשים איזו מוזיקה של ריקודי בטן ולהשתולל עם האגן., לעשות מדיטציית קונדליני, או משהו דומה. רובנו לא מניעים בכלל את האזור הזה, והמון דברים תקועים שם.

חום חמשת הכפות

הי בילבולונט יקרה, על רגל אחת: ברפואה הסינית חום המתפרץ בכפות הידיים והרגליים ואגב- האם את חשה זאת גם בבית החזה?- נקרא "חום חמשת הכפות". הוא נוצר מחסר יין שהוא החלק הקר, הנוזלים, הדם ועוד.. בגוף והחסר מוביל לעלייה של החום של היאנג שהוא האש, ה-צ'י. וזה מאד הגיוני במיוחד אחרי לידה היות שבכל לידה ה"יין " של האישה מתכלה במידה... לפעמים אפשר לחוות שרפה של ממש... מומלץ מאד להזין את הגוף בזמן ההריון ולאחריו בתזונה בונה יין ותוספת צמחים. אפשר וחשוב לעבוד גם אנרגטית אך מניסיוני- חומר זקוק לחומר. ויין הוא החלק החומרי שלנו. החלק האנרגטי כרגע- בעודף והתיעול להשקטתו נכון ויעיל בעיני. אז אני מקווה שלא בילבלתי אותך יותר... שבוע מקסים,ניבה.

למעלה