אולי כאן אקבל עידוד

בונבון11

New member
אולי כאן אקבל עידוד

שלום. אני נשואה נישואים שניים לגבר מקסים שגם לו אלו נישואים שניים. לי יש ילד אחד ולו יש שניים. מאז שאנחנו יחד כל הזמן יש לנו מכשולים בכל מיני דברים. המכשול העיקרי הוא ניסיון כושל להביא ילד לעולם מזה 5 שנים, כאשר לאחרונה התחלנו טיפול הפרייה שני. אולי אתן תוכלנה לעודד אותי בעזרת המלאכים, ולגרום לי להאמין שאולי גם לנו יהיה טוב יום אחד????

יקירה צריך קצת פרטים כדי לבקש עזרה עבורך

אני למשל זקוקה לשמך ושם האמא. יש מתקשרים שזקוקים לפרטים אחרים. תוכלי לשלוח גם במסר

בונבון11 , שבת שלום../images/Emo13.gif

פרטים דרושים שמך ושם אמך, בעיקר גיל הילד . וגיל הבעל. אנסה בכל זאת להעיר את עינייך,גם ממקום ריפוי וגם מתיקשור: כתבת כי יש כל מיני מכשולים נוספים, מה שאני מקבלת, שמכשולים נוספים לא מאפשרים ילד לזוגיות שלכם, יש לשניכם דברים לפתור , חילוקי דעות וכדומה... אולי משהו שקשור לקבלה של המשפחה אתכם , " יסורי מצפון " איך זה ישפיע על הילדים... מחשבות כאלו ודומות, הינן אמונות שמפריעות להן ליצירת ביצית , או ליצירת זרע, כמו כן, גם לרחם להחזיק אם נעשית קליטה של הריון. 5 שנים זה זמן רב, שמעצים משקעים רגשיים, ומאחר ויש לכם ילדים , הסיבה היחידה הינה רגשית/נפשית. בכל מקרה, אני אישית הייתי ממליצה לך ללכת לטיפול ברפואה משלימה, אפילו לשניכם, דיקור סיני או רפלקסולוגיה, הילינג ועוד.. למי שמתמחה בנשים שמעוניינות להכנס להריון . כל זאת בהנחה שהפרולקטין של בן זוגך תקין,והוא שאחראי על יצירת הזרע. ואין בעיה הורמונאלית אחרת שהרופאים מצאו. בהצלחה אריאלה באור האהבה

נשמה יקרה

אני רוצה להגיד לך שאני רואה סיבה לאופטימיות. התחושה שעולה כשיקשתי עזרה עבורך היא שיהיה הריון בקרוב. הקשיים שאתם עוברים מתרחשים כדי ללמדך לחוש ולהיות בזוגיות אחרת. בקשר הקודם שלך לא הייתה תמיכה, הבנה, סובלנות. בקשר הזה את רואה וחווה את המקומות האלה, למרות כל הקשיים יש המון תמיכה, הבנה, זוגיות טובה. זה השיעור עבורך. עלייך לשמוח בקשר, לברך עליו, להודות עליו. זה יגיע - סובלנות. שלוחת לך הצלחה רבה ואהבה.

למעלה