אולי כאן אקבל תשובות

מלמלה

New member
אולי כאן אקבל תשובות

אני עוברת כל יום הלוך וחזור בצמתים בהם עומדים ילדים קטנים (בד"כ ערבים ) ומקבצים נדבות המראה קשה מאוד בעיקר בימי הגשם והחמסין פניות לאגודה לשלום הילד לא ממש עזרו כיוון שברשות המקומית אליה משתייכים הילדים זה לא ממש מפריע למישהו ומכיוון שהם עומדים בצומת הם למעשה אינם שייכים לשום רשות מקומית יש שם ילדה אחת קטנה ויפה אני חושבת שאולי היא בת 4 (ארבע שנים) למי יש רעיון למי לפנות ח"כ? איש ציבור אחר? גוף מסייע אחר כל שהו?

מלמלה, הנושא שווה בדיקה,../images/Emo24.gif

כרגע אני ממש לא יודעת למי ניתן לפנות. לא בטוחה שהבנתי במאה אחוז: היכןהם בדיוק ממוקמים ולאיזו רשות צריך לפנות. תרי

תמר34

New member
אולי זה לא פוליטיקלי קורט

ולא ממש מציאותי, אבל צריך לפנות אל ההורים שלהם. קשה לי להאמין שילדה בת ארבע, תחליט על דעת עצמה לקבץ נדבות בכביש סואן... ואולי כדאי לברר מי אחראי עליהם מבחינת הרווחה (איך הם לא שייכים לשום רשות? לא הבנתי), הם צריכים לאכוף את חוק חינוך חובה... אם אני לא טועה הוא מתחיל בגיל 3.

מלמלה

New member
אולי אפשר

אני יודעת שפנו בצינורות המקובלים - הורים, רווחה, שלום הילד דווקא חשבתי על תיקשורת ח"כים או מקומות לא שיגרתיים בגלל זה שאלתי כאן

תמר34

New member
אולי באמת

אפשר לפנות לתקשורת. יש המון תוכניות שעוסקות בעוולות שנעשות במדינה (אילנה דיין, אמנון לוי... ודומיהם). מכיוון שאני גרה בצפון הארץ, ולא יודעת על אילו צמתים מדובר, אולי היית יכולה לפנות לכתבים מקומיים, או לטלויזיה בכבלים - ערוץ מקומי. שליחת מכתב המתאר את התופעה בתפוצה רחבה. אני הייתי חושבת גם על המשטרה... השאלה היא מה את היית רוצה. להעביר אותם למקום אחר, שבו יטפלו בהם יותר טוב וידאגו להם , או שהיית רוצה להעלות את התופעה למודעות הציבורית.

למעלה